Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:matchbox86
Alue:Aloittelijat
Aihe:Tabulatuurit taitajien käsistä kuin elokuvan tekstitykset.
Aika:05.02.2010 17:41
Mielenkiintoista keskustelua näyttää herättävän tämä aihe. Ideana tässä oli samanlainen systeemi kuten elokuvien tekstityksissä esim divxfinlandilla. Kyllähän elokuviinkin tehdään kaupalliset tekstitykset. Tuolla esimerkki sivustolla kimpassa ihmiset suomentaa leffoihin tekstejä. Ei nekään niistä rahaa saa vaan tekee sen yhteisen asian puolesta. Laittomuus/laillisuus on siinäkin tulkinnanvarainen juttu, mutta noin kauan toiminut palvelu on tuskin laiton. Joku tossa kirjoitti että toiset tekee kovan työn tabulatuureissa ja joku muu kerää hyödyn. On se noinkin mutta ei se tabulatuuri yksin kuitenkaan mitään hyödytä, se on yksi merkistö kuten nuotit ja soinnut. Sitten se työ vasta alkaa(harjoittelu). Tuntuu vähän että tietoa ja taitoa ei edes haluta antaa aloittelijoille jottei jäädä itse jalkoihin.
 
Vaikka tabulatuurin tekee tietystä biisistä kuuntelemalla niin veikkaampa että se ei silti ole sama kuin ko.artistin näpistä ja ei silloin myöskään sama biisi vaan cover.
 
Jos itselläni olisi niin hyvä sävelkorva että voisin tabulatuureja korvakuulolta raapustaa, niin varmasti sen tekisin. Tuntuisi aika hienolta jos kymmenet-sadat muusikon alut olisivat saaneet sun tabista hyötyä ja tarmoa jatkaa harrastustaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=187525