Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sormunen
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Helsinki Live 2010
Aika:04.02.2010 15:50   (muokattu 04.02.2010 15:54)
h3nq: Iltalehden mukaan kiertuepromoottori Kalle Keskinen järjestää Käpylän Urheilupuistossa Helsinki Live 2010 -nimisen yhden päivän superfestarin, jonka pääesiintyjäksi olisi tulossa GUNS N' ROSES!
 
http://www.iltalehti.fi/viihde/2010020411049851_vi.shtml
 
Jos tonne tosiaan on tulossa Gunnarit + 7-10 muuta maailmanlaajuisesti tunnettua bändiä niin kuin tuossa artikkelissa sanotaan niin vittu, näistähän voi tulla kesän kovimmat festarit!
 
EDIT: mitään esiintyjää, edes GnR:ää, ei ole siis lyöty vielä lukkoon, mutta erittäin vahva huhu ja keskusteluja on käyty. Viikon sisään kuulemma pitäisi tulla varmistuneet esiintyjät julki ja sitten alkaakin lipunmyynti..

 
Kuulin itsekin just tästä ja tämä on tapaus, joka pitää saada tapettua hautaansa. Nyt nähtävästi joku stadin virkamies on näyttänyt sille vihreetä, mutta tämä täytyy saada lautakuntakäsittelyyn ja torpattava.
 
Käpylä on Brakun ohella ainoo Pitkänsillan paremmalla puolella ennen lähiöitä oleva futisympäristö ja Brakulla on vain yksi kenttä + senkin pinnan laitto. Käpylän useilla kentillä treenataan ja pelataan koko ajan, kaikissa mahdollisissa ikäluokissa ja molemmissa sukupuolissa. Muutamaa päivää tän jälkeen on tulossa Stadi Cup, tyttöjen turnaus, johon osallistui viime vuonna 240 joukkuetta. Kuukautta myöhemmin on tulossa Hesa Cup, joka taitaa olla näkyvin ja tärkein tapahtuma koko Helsingissä missä tahansa kategoriassa. Tämän lisäksi monet kantakaupungin joukkueet pelaavat sarjamatsinsa ja hoitavat nurmitreeninsä täällä.
 
Kyse on siis tuhansista ja taas tuhansista helsinkiläisistä eikä mistään keskisbisneksistä. Tällainen konsertti rekkoineen, lavoineen ja kymmenine tuhansine spittareineen, soon goodbye nurtsille. Yhden ainoan päivän takia. Miksei tämä jäbä mene sinne minne muutkin eli Kylä- tai Jätkäsaareen?
 
Viimeinen kysymys on tietysti retorinen: kaipa kaikki tietävät, että stadi ei peri käytännössä mitään vuokria näiltä ulkopuolisilta firmakäyttäjiltä? Siksi Kaisaniemessäkin on vähän väliä jotain Nokiaa ja SOK:ta.
 
Mä ehdotin mm. Hesarissa ja myös suoraan poliitikoille ennen kunnallisvaaleja sellaista, että stadiin rakennettaisiin kaupungin ulkopuolelle kunnon konserttikenttä, missä olisivat lava-ankkurit, sähköt ja vesipisteet valmiiksi asennettuina niin keikkaolosuhteita kuin myyntipisteitäkin varten. Sinne asfalttitie ja julkinen liikenne ja siinä se. Mikä pakko tästä on aina joka perkeleen kesä taittaa peistä.
 
Ja olen siis futisseura-aktiivi ja evp-pohjalta konsertinjärjestäjä, roudari, valosuunnittelija jne. Myös festivaalien kanssa olen puuhannut.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=187539