Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Velli
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Uusi vaikko vanha setti.
Aika:26.01.2010 14:09
arhipp:
 
Kuten torilta RstoU:n valkoinen Yamaha Recording Custom 650 euroa tai Asinerin Yamaha Maple Custom Absolute 1200, molemmat laadukkaita ja sanoisin että halpoja, verratkaa niiden hintoja uusiin vastaaviin.

 
Eikö tuo Asinerin MCA-setti ole 1300E? No joka tapauksessa halpaa lystiä. Vaikka tuossa juuri hehkutin tuota Stage Custom-settiä uutena, niin ottaisin silti milloin vain esimerkiksi nuo RstoU:n Recording Customit. Vaikka niissä on ulkoista kulumaa, niin tekninen puoli on kuitenkin kunnossa, eli toisin sanoen soundi on kunnossa.
 
Recording Customit 650E:lla. RC:t ovat kuitenkin maailman äänitetyimmät rummut ja pop/rock-hommissa aivan loistavat!! Uusi RC-setti samalla kokoonpanolla maksaa about 2500E. En ymmärrä miksi kukaan ottaisi mieluummin vaikkapa uudet Pearl Forumit, jotka ovat aloittelijan kuraosastoa heikoilla osilla ja laadulla, kun samaan rahaan saa yhden maailman parhaimmista rumpuseteistä. Siinä sitä voi sitten vouhottaa uusilla paskoilla Forumeilla kun kaveri vetää vieressä 5 kertaa arvokkaammalla ja paremmalla setillä ja maksoi vieläpä about saman verran :).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=187084