Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:TTV
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mikä vahvistin kotiin rockin ja metallin soittoon?
Aika:20.01.2010 06:22
novo: No mikäs tässä lainaillessa, kun aihe on melko lailla kohdallaan. Nyt olis tartuttava härkää sarvista ja ruettava oikein urakalla pohtimaan minkä vahvaimen tähän kerrostaloasuntoon oikein sitten hommaisi. Edition tube ja Trademark ovat ilmeisesti olleet yleisesti hyväksyttyjä vaihtoehtoja. Jospa päästäisiin sitten siihen mitä oikein kaivataan ja mihin hintaan:
 
Budjetti: 0-500e
Musakkityyli: Pop, rock, punk ja kyllähän ne hi-gain -sounditkin ovat tervetulleita.
Oleellisinta olisi, että pienellä volalla saisi irti monipuolista soundimaailmaa suht runsaista säröistä kivoihin cleaneihin. Vielä tärkeämpää olisi, että vahvain tottelisi soittajaa kuten "oikean putkivahvaimen" kuuluukin tehdä. Budjetti on mitä on joten en odota kuuta taivaalta ja katsomalla kamalistaustani voitte todeta, ettei siellä treenikämpälläkään nautita kristallinkirkkaista puhtaista.
 
Haku tosiaan avasi teitä näihin tiettyihin laitteisiin, mutta ehkä minulta jäi jotain huomaamatta? Kunnon testikierrostakin on mukavampi laittaa alulle, kun on huomattavasti parempi listaus kuin pari vahvaria joista ehkä yksi löytyy paikallisesta liikkeestä.
 
Kiitos ja anteeksi jo etukäteen.
 
E:Combo mieluiten, koska nuppi+kaappiyhdistelmän kohdalla kulahtaa budjetti kumman nopeasti tässä hintaluokassa.

 
Torilta käytetty Tech21 TM60 täyttää varmaan toiveesi melko hyvin?
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=134775