Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Johnny Buzz
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Alesis IO26 audio interface
Aika:19.01.2010 22:38
Tuollaista olen miettinyt seuraavaksi audio interfaceksi MacBook pron kaveriksi treenisäänityksiin ja esituotanto tarkoituksiin. Tarve on saada vähintään kuusi raitaa kerralla sisään ja ei noista kahdesta ylimääräisestä kanavasta ole mitään haittaa.
 
Onko kellään omakohtaista kokemusta kyseisestä laitteesta tai Alesisksen muista vastaavista tuotteista? Nettikirjoittelun perusteella laitteen pitäisi olla hintaansa nähden varsin asiallinen peli ja rakenne kestävä. Samoin kanavien etuasteiden pitäisi olla varsin laadukkaat.
 
Itse diggailen tuosta designista, kun en ole niin räkkimallisten laitteden ystävä. Inputien sijoittelu vaikuttaa varsin kätevältä ja tuo, että jokaiselle kanavalle löytyy oma esiaste tarkoittaa sitä, että erillistä mikseriö ei edes tarvitsisi, mikä on hyvä lisä.
 
Täältä löytyy tarkemmat speksit: http://www.thomann.de/fi/alesis_io26.htm
 
Voi toki ehdottaa jotain vastaavia laitteita, jos itsellä löytyy niistä kokemusta. Ainoa asia, joka tuossa huolettaa on se, että tuote on ollut jo vajaa kolme vuotta markkinoilla ja näin ollen takeita ei ole, että tuotanto jatkuu vielä monia vuosia. Tuotannon loppuessa myös ajurituki usein katkeaa. Kommentit ovat erittäin tervetulleita.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=186947