Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mandarax
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:kitaramikit
Aika:19.01.2010 19:54
ramionparas:...niin ja jos mikit pystytään tilaamaan tuolta thomanin kautta, niin mahtavaa..
 
ramionparas:..ja siis tietenkin jos saa hyvät suositukset mikä olisi hyvä tallaan, mikä kaulaan jne..
 
Heti alkuun on todettava, että usein kun kertoo hakevansa jotain tiettyä tuotetta (tässä tapauksessa mikkejä) niin joku tulee ja ehdottaa että hommaatkin jotain aivan muuta (vaikkapa nokkahuilu tai rummut). Joissain tapauksissa voi olla hyväkin katsastaa tilannetta hieman erilaisesta näkökulmasta. Koitan siis hieman erilaista lähestymistä tähänkin probleemaan (tuhnuhkot saundit).
 
Kymmenessä vuodessa sitä on varmastikin jo melkolailla selvillä minkälaisesta kitarasta sitä itse pitää, joten mikkipäivitys voikin olla ihan kohdillaan. Mutta jotenkin nurinkurista on ostaa nelisen kappaletta (2xkaula ja talla) kepukoihin joiden yhteenlaskettu hinta on jotakuinkin niiden uusien mikkien suuruinen. Mitäpäs jos käyttäisikin sen nelisen sataa yhteen uuteen (käytettyyn!) kitaraan jossa on jo valmiiksi ei-niin-tuhnut mikit..? Tai ehkäpä jopa myisi toisen noista pois ja kasvattaisi budjettia vielä satasella. Viidellä sadalla alkaa jo saada ihan kelpo kepukkaa vaikkapa tuolta torilta..!
Jos taas koko homman idea on saada wanhoista rakkaista kepukoista päivitetympää versiota aikaiseksi, niin eipä siinä sitten mitään..! Tämä oli vain se minun oma kaksisenttinen...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=186918