Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:tc powercore firewire
Aika:19.01.2010 00:34   (muokattu 19.01.2010 00:35)
cosmob83: Nainhan se on. UAD ovat kylla mielenkiintoisia, tosin ovat kuitenkin sen vertaa hintavia etta tammoisena perusjamppana niita ei tule ostettua. Freeware puolellakin loytyy ihan jotain ok kamaa jo tanapaivana, niin entista enemman mietityttaa etta haluaako tunkea rahaa plugarivalmistajien taskuun. Mutta tosin tama kaikki riippuu etta milla tasolla musaa tekee, nain harrastepohjalta Waves on vahan ylihinnoiteltu, joten mennaan Cubasen omilla, powercorella ja freeware plugareilla. :) Ennemmin ne rahat tunkee sitten vaikka parempiin mikkeihin...
 
Tosiaan sekvenserien mukana tulee usein käyttö kelpoisia plugareita ja Waves minusta ylihinnoiteltu vallan no minusta se esimerkki jutusta jossa maksaa saavutettu asema vähän kuin eräissä kitaroissa jne. (no tiedän että laatukitarassa työnsä mutta joskus tuntuu että merkistäkin tulee osa). Mietin nyt toki katselen itse saako UAD tavaraa muuna kuin sisäisenä korttina.
ps. uskoisin mikkien eron kuuluvan paremmin ja sitä paitti niitä helpompi myydä eteenpäin eivätkä menetä arvoaan samoin kuin softa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=186720