Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:KUNU
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Sähkökitara + vahvistin + budjetti aloittelijalle
Aika:16.01.2010 10:46
Harvey666: Oikein!
 

 
Kannattaa.
800 e:n budjetilla voi saada käytettynä soittopelit, jotka maksaa siellä kaupassa 1500e. Ja kun vähän valikoi sieltä torin tarjonnasta kermaa päältä, niin sieltä kyllä löytää täysin uudenveroista tavaraa todella edullisesti. Noviisin kannattanee ottaa joku hieman kokeneempi mukaan katsastamaan tavarat, jottei tule yllätyksiä.
 
Esim. VOXin VT30 maksaa uutena alle 200e, joten torilta voi sellaisen melko edullisesti bongata, myös vanhemman sarjan AD30(tai 50)VT:n voi saada hyvinkin edullisesti. Kitaraan kannattaa mielestäni panostaa se suurempi osuus (kuten aiemmin tuolla ehdoteltiinkin) - esim. Gibsonin LP Studiota alkaa saamaan jo siihen 700 euroon, ja se jos mikä on laadukas all-around -kepukka.

 
Aloittelijalle en vain suosittele missään nimessä Gibsonin Les Paulia, vaikka hyvä kitara onki. Kuitenki kaulan paksuus ja sen profiili on tarkoitettu vähän kokeneemmalle soittajalle kuka arvostaa eri asioita kitarassa kun aloittelija. Sekä kiinteä talla rajoittaa joitaki meistä mettalisoittossa kovastikkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=186748