Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pieni rumpalipoika
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Keikkaa tarjolla Oulussa
Aika:16.01.2010 09:00
j2ri: Blaa blaa. Fakta on se, että tämän tarjouksen takana piilee jotain (mitä, ei tiedä vielä kukaan). Tai sitten olette tosi vasta-alkajia. Mutta vastaavat ilmoitukset on niin moneen kertaan nähty ja koettu. Ei. Eli varoituksen sana kaikille. Ei. Tässä ei ole aloittelevalle kellaribändille ensimmäinen mahdollisuus päästä keikalle, eikä myöskään vähän pidemmälle ehtineille. Pitäkää varanne.
 
Tuollaiset vihjailut eivät musta kuulu asiaan mitenkään. Kyseinen kuppila kertoo pelisääntönsä täysin selväksi (jotka tosin ovat melko yleinen käytäntö) ja jos se ei kelpaa, ei kannata keikoille lähtöä ajatellakaan.
 
Jos sulla ei ole mitään konkreettista aiheesta, kannattaa pitää turpansa kiinni.
 
Ei ole olemassa ilmaisia lounaita, eikä myöskään "ilmaisia" keikkoja mihin pääsee edes kaljapalkalla.
 
Jos sanomasi perustuu omakohtaisiin kokemuksiin, niin voin aavistella että soitat helvetin huonoissa bändeissä ja olette helvetin tyhmiä. Siinä kohtaa kun asenne on, että "keikalle päästään", kannattanee tosiaan miettiä että miksi se baari ei halua teille mitään maksaa vaan lähes päinvastoin. Kaikki joutuvat alussa tekemään hommia ihan ilmaiseksi mutta jos bändi kehittyy, alkaa sitä kaljaakin saamaan, joskus jopa rahaa.
 
Vastaavilla diileillä tehdään tässä maassa keikkaa joka päivä vähintään kymmeniä.
 
Ihan oikeasti tuollaisia paikkoja tarvitaan (siis jos lukemani asiat paikasta pitävät paikkansa) ja on vain hyvä, että keikkapaikat ovat itsekin aktiivisia. Ennen nettihommia soiteltiin lankapuhelimilla ympäri Suomea ja lähdettiin pitkällekin ihan pelkän puhelimessa saadun informaation perusteella.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=186802