Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:soul1
Alue:Koskettimet
Aihe:Mistä soundeja lisää? apua kaipaan
Aika:16.01.2010 00:28
Kyselin jo tuolta tietokone-musiikkiohjelma puolelta apua, mutta taitaa kuulua tälle puolelle nämä mun probleemat.
 
Elikkäs, kiippareina mulla on roland sh-201 ja roland rd-100.
RD-100:n ostin vasta ja nyt vähän kaduttaa koska eihän siinä oo oikeestaan ku pianosaundi, kosketintuntuman takia ostin, ja kun suht halvalla sain vaikka kukkaroa tyhjensi kyllä. Niin eli nyt on saundi-pula.
 
Haluaisin hyviä hammond-saundeja joita pystyis muokkaamaan, erityyppisiä-pianosaundeja, ja myös muuta taustalle sopivaa kivaa syntikkajuttua. soolo-juttuja pystyn soitteleen aika hyvin sh-201 omilla soundeilla. Von Hertzen Brothers (juha kuoppala)-soundimaailma + mew/the killers-osasto ois haaveissa.
 
Oisko se sitte vielä yhen kiipparin osto, moduuli(t) hankinta vaiko tietokone+softa-maailma. Tämmöstä eilen mietin että oisko mahollista:
 
Jonkun verran elämää nähnyt Fujitsu Siemens Lifebook, jossa kuitenkin jonkun verran tehoja -> liitettynä tuommoseen ulkoseen äänikorttiin? http://www.thomann.de/fi/line6_pod_studio_ux2.htm -> ableton koneelle -> netistä eri synasoftia -> liitettynä Roland sh-201 -> jollain konstilla, en tiiä miten toimii, kiinni mikseriin = huima määrä erityyppisiä soundeja ja toimis keikalla
 
Ongelmana not-so-good läppäri ja lähinnä mun taidottomuus. Plus oon saanu aika pahoja turhautumis-ahdistus-fiiliksiä kun yritin virittää sh-201 pöytäkoneen cubaseen. Ei tullu mitään.
 
Jos joku vois auttaa niin helpottais kyllä suuresti!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=186815