Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jokku
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Kristillinen metalli
Aika:14.01.2010 09:11   (muokattu 14.01.2010 09:11)
detroit442: joo, kuten myös uskonto ja hiukkasfysiikka =P
 
se fakta että energia ei mihkään koskaan katoa, ei todista vielä minkään mielikuvitusolennon puolesta yhtään mitään. Siis uskokoon jokainen Aivan mihin lystää ei se miuta heilauta suuntaan tai toiseen, jokaisen oma asia, mut pidetään käsitteet sentäs vielä erillään ja sellasten kontekstien sisällä minne ne kuuluukin, kiitos :) Auttaa näin lähdetietoa pysymään puhtaana, tiedonhakijoiden ympäri maailmaa kuuluu saada puolueetonta ja korruptoimatonta tietoa. Mitä moni asia Ei ole nykyisellääkään, josta monen eksyneen lampaan hämmenys sitten välillisesti johtuu. Jokainen tyylillään, kuitenkin.
 
Miksei ihmiset tyydy siihen että on "käsittämättömiä asioita ja kokonaisuuksia joita ei voi tällasella tietoisuuden tasolla ymmärtää"?? Mikä pakko se on tällasille jutuille aina käydä jotain yhteistä nimittäjää etsimään, kun ei sellasta voi kuitenkaan löytää! Höpsöt ;)
 
pidetään satuolennot siellä minne ne kuuluukiin, kirjoissa, elokuvissa ja mielikuvituksessa.
Tai itse asiassa,.. tehkää niiko lystäätte, en välitä kuitenskaam Hoho.
 
Termistöä ja todistettua/tutkittua tietoa ei kuitenkaan ole hyvästä käydä sotkeman

 
Niinpä. +
 
Ja lisäksi, miksi hitossa aina kuvitellaan, että kaikkivoipa mahtavuus, joka meitä kulissien takaa ohjailee, olisi pakostakin pelkkää hyvyyttä ja rakkautta? Taas haetaan ihan vaan turvallisuuden tunnetta kun vähän säikytään tuntemattomia ja massiivisia asioita. Eikä se uskovaisuus tee kenestäkään yhtäkkiä altruistista tai parempaa ihmistä. Mutta propsit vaan jos on iloisempi uskoessaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=161659