Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aimotuska
Alue:Livetoiminta
Aihe:Apua tarvittais.
Aika:13.01.2010 20:43   (muokattu 13.01.2010 20:43)
Kannattaisiko tässä tilanteessa sitten ottaa yhteyttä tapahtumapaikkaan ja kysyä mahdollisen soundchekin onnistumista esim. ennen ovien aukeamista aamupäivällä tai jotain vastaavaa?
 
No tää on aika vakiotapa tehdä duunia useamman esiintyjän kans. Tosin yleensä siellä on myös joka porukalla se oma seppä kyydissä, mutta se siitä ja sen eduista.
 
Sun pitäis saada myös se räppärikaveri ja taustat kaikkinensa kyytiin, että voitte kattoa koko setin balanssiin. Sitten otat joka ikisestä käyttämästäs kanavasta ja mastereista kaikki mahdolliset asetukset ylös ja just ennen teidän vetoa käyt ruuvaan tiskin tasan sille mallille, kuin se oli teidän aamutsekissä. Vielä jos saat jonkun jampan istuun siihen tiskin eteen ruuvaan mastereita isommalle tahi pienemmälle sen mukaan miten tarttee, niin olis vielä hippasen verran parempi. Aamulla kun ei todennäköisesti tartte tapella yleisön mylvintää vastaan.
 
Tosiaan, tila vaikutti aika pieneltä, että melko varmasti senkin sais toimiin, jos sulla vaan huutais se marsu lavalta, eikä sitä tarttis välttämättä pistää tiskiin olleskaan. Nääs sitten kun/jos se marsu huutaakin sieltä lavalta jo ihan eläimellisesti ja laulukamoilla pistetään vielä lisää löylyä peliin niin alkaa oleen viimosia kertoja kun sua pyydetään ko. paikkaan soittamaan. PA:lla kun ei pysty jarruttaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=186634