Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Marzi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Voxin tilalle?
Aika:13.01.2010 17:45
Pallo-Kala: Onko kenelläkään ollut testissä kumpaakin noista? Eli Ac15 ja Ac30. Tuoko tuo ac30 paljonkin enemmän potkua treeneihin?
 
Molemmat on melko äänekkäitä vehkeitä. Ja soundi niissä on semmonen, että se leikkaa läpi isostakin vallista. 30:stä ei pysty soittaa mun mielestä ilman keinokuormaa murolla missään muualla kuin studiossa ja treeniksellä.(jos ei laita sitä livenä huutamaan seinää vasten lavan taa) Se on erittäin äänekäs kone. Soundin luonne on sellainen, että vaikka laite ei oo kauheen lujalla, se tuntuu siltä.
 
Joskus aikanaan mulla oli Marshall-läjä JCM 800 100W nupilla ja kaverilla AC30. Vaikka Marsupinoa soitti kuinka kovaa, Vox pukkasi aina kovempaa ja läpi. (eikä siis soitettu mitään Agents-osastoa) Asiassa oli hyvät puolensa, mutta ajan myötä Vox meni lopulta vaihtoon. Siinä on vähän sama ongelma kuin Marsuissa: vaikka laitat sen eteen millaisen kitaran ja purkkeja hyvänsä, se kuulostaa aina Voxilta. Joskus se on toivottua, toisinaan ei.
 
15:nen säröytyy vähän ennemmin, mutta hiljanen laite ei sekään ole. Työnantajaorkan kitaristilla on semmonen ajossa ja eessä purkkilajitelma säröjä ja fuzzeja. Hyvä soundi siinä on ja volume riittää. Eikä mee selkä kierreportaissa. :D
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=186676