Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jpentti
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kahler Hybrid?
Aika:12.01.2010 16:16
Kielten välit samoin kuin jokaisen kielen korkeus on Kahlereissa erikseen säädettävissä. Samoin se, että pyöriikö kampi vapaasti vai "tahmeasti" on helposti säädettävissä kuusiokoloruuvilla. Harvinaisempia tuumakoon kuusiokoloavaimia eri säätöihin tarvitaankin sitten kolmea sorttia...
 
Ja kuten edellä oli mainittu, kannattaa todellakin harkita Floikan lukkosatulaa. Kyllä Kahlerin kielilukkokin toimii ihan hyvin ja vireongelmissa syynä onkin usein itse satula ennen lukkoa, jossa kielet eivät luista hyvin. Lyijykynä (grafiitti) kieliurissa tunnetusti auttaa tässä tapauksessa.
 
Varaosien saatavuus on ainakin tällä hetkellä hyvä. Tilanne oli hankalampi vielä joitakin vuosia sitten, ennen kuin Kahlereiden valmistus alkoi uudelleen. Tosin esim. kammen laakerit on ihan vakiokamaa ja niitä löytää helposti. Multa on hajonnut vuosien aikana vain yksi kielen pidikekoukku. Kammen laakerit ja satulat oon normaalista kulumisesta johtuen vaihtanut joka kitaraan. Satulan valurunko on aika pehmeää materiaalia ja kuluu helposti urille.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=186662