Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:J.Hollström
Alue:Kilpailut
Aihe:Sooloskaba 190 äänestys
Aika:10.01.2010 22:07   (muokattu 10.01.2010 22:09)
spadde: Kauhian kovalla tää skitta. Robben Ford likkejä tulee ja hyvin soitettua suurimmalta osaltaan. Ihan kelpo aloitus.
 
hevikukko: Kauhian lapsellinen soundi ja liian pinnassa. Soitto paikoin vähän hakusessa, mutta myös ihan jees vetoakin seassa.
 
Krice: Pehmeämpää soundia, ihan jees. Chris Rea goes to the beach, mutta siellä ei ollut ketään. Positiivista tässä oli se, että en ole aikaisemmin kuullut Kricen soittavan puhtaalla soundilla, siitä erikoismaininta. Soitosta ei ollut mitään narisemista.
 
velsa: Tasaisen varmaa velsaa, maustettuna noilla väärillä äänillä, joita tämmöseen pukukansan sofistuneempaan yökerhobluesiin pitääkin viljellä, että saa asianomaiset nyökyttelyt sillä kohtaa kun väärä ääni livahtaa jonka jälkeen voi siemailla sivistyneesti kuohujuomaa.
 
Imper: Snadisti kovahko soundi, mutta ihan terve sellainen (= aikuista soundia). Soitto on siistiä ja sopivaa.
 
Socialite: Tyylinmukanen ameriikan etelärannikon soundi, semmonen 45 vuotias about. Soitossa mainostuksen mukaset likit. Hyvää soittoa ja toimi tässä mukavasti.
 
MoreK: Jännä synamainen soundi maustamassa tota sooloa. Alkuun mielenkiintoinen, mutta olisi voinut jäädä jossain vaiheessa pois. Tässä oli jo vähän liikaa makua, joka varasti ensimmäisellä kuuntelukerralla huomion itse soitolta.
 
TAR: HAKEMAASI KAPPALETTA EI LÖYDY MAIHINNOUSUN PALVELIMELTA!
 
bloodsucker: Aika paljon häiriötä ja rölöä mukana tossa soundissa, vaikka melko puhdasta onkin, toki melko kaikuisaa. Soitossa ei mitään mullistavaa ideaa, aika perusjammailua taustan mukana.
 
blakie: Myös hieman kovahkoa soundia. Soitto oli hyvää peruskamaa jossa ei ollut juurikaan mitään huomautettavaa.
 
blues guitar: Muhkea ja täyteläinen soundi, todella hyvä. Soitto mukavaa ja harmitonta, aikuismaista menoa. Ehkä loppuakohden ideat alkoiva hiipumaan.
 
gary field: Ehkä jo hieman kuunteluväsymystä, mutta en syttynyt hirveemmin tähän. Oikeita ääniä, mutta ehkä olisi voinut livauttaa ne pari väärääkin joukkoon että olisi tullut enemmän jatsia mukaan.
 
BigPapa: Kaiku on aika pinnalla, joka tekee soundista kovahkon. Soitto on sitä ihtiään, eli peruspapaa. Yksi luikautus tuli laatikon ulkopuolelta, mutta muuten pysyteltiin perusasioiden äärellä. Eli ei mitään yllättävää, vaan mukavan tuttu ja tasainen suoritus.
 
tono: Tää oli vähän niinkuin stepailua, jossa noi kolinat oli iso osa suoritusta. Eli toi peukaloplekun kolke varasti shown. Ilman kuvaa soitto ei hirveemmin herättänyt intohimoja.
 
Mando: Ihan kivan sivistynyt soundi, ehkäpä inasen liian pinnalla. Soitossa mukana kivoja asioita. Tykkäsin suurimmalta osaltaan koko suorituksesta. Balanssi oli ainoa josta en digannut.
 
Kuha: Soundissa kivaa rosoa, ja soitossa mukana ne jo aiemmin mainitut aspektit jotka kuuluu tähän genreen. Diggaisin joo.
 
Thefish: Urkuparvelta pölähtää. No mikäs siinä.
 
Ossi: Nättiä poppia hyvällä soundilla. Tykkäsin kovin.
 
Lex.A: Soundissa aika paljon mausteita, mutta tämähän on vähän semmonen taustakin johon voi laittaa enemmän kuin normisti. Soitto juurikin sitä mitä mainostetaa, eli sunnuntaikitaristin perusmenoa. Ihan ok meininkiä musta.
 
WanhaWetäjä: Tämän genren luulisin olevan WW:n omaa lempilajia. Ja ihan hyvinhän tämä toimii. Ehkä ei niitä mietitityimpiä vetoja, mutta semmonen perussoolo jonka voi jossain jameissa vetästä lonkalta tulemaan, eikä tarvii hävetä.
 
MaQ: Volumeswellejä alkuun, ja aika kivoja kaikujuttuja sen perään. Vähän semmosta töksähtelevää menoa paikoin, mutta soundi oli jees ja soitossa ei mitään vikaa, joten ihan ok juttu.
 
Pisteet:
3p. Ossi
2p. Socialite
1p. Kuha
1p. velsa
1p. Mando
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=186617