Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Wespa
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fuzzia joka toimii samasta virtalähteestä muiden spedujen kanssa
Aika:10.01.2010 11:49
Nyt kun kävi niin että tuli vihdoin hommattua Pedaltrain 2, niin kävi kuten arvata saattaa: rankasti modailtu musta ryssämuffi ei enää mahdu lautaan mitenkään päin, joten sen tilalle pitäisi löytää korvaaja. Välttämättä en hae suoraa soundillista korvaajaa, vaan lähinnä jonkinlainen fuzz on tällä hetkellä ajatuksena, itsekään en oikein sen tarkemmin vielä edes tiedä. Ainoa tähän mennessä mieleen tullut potentiaalinen ehdokas on Voodoo Labin Superfuzz, se kun täyttää kaikki kolme ehdotonta edellytystä hienosti:
 
- riittävän pieni koko jotta mahtuu lautaan
- true bypass
- toimii samasta virtalähteestä muiden pedaalien kanssa
 
Tuo viimeinen edellytys karsii aikamoisen määrän nimenomaan fuzzeja ehdokaslistalta pois, mutta siitä en silti ole valmis tinkimään. Ja itse asiassa en edes ole aivan satavarma että mainittu Superfuzz hanskaisi tuon, mutta oletan näin kun Voodoo Labin sivuilla ei mitään poikkeavaa spedun virransyötöstä mainita.
 
Eli löytyykö hyviä ehdokkaita, vai pitääkö tilailla Kanelta joku custom? :) Soundimieltymys enemmän '70-suuntaan eli vissiinkin mieluummin silikooni- kuin germaniumtrankkuja.. Ei ainakaan näin alkuun aseteta mitään hintarajaa, vaan antaa tulla ehdotuksia ihan vapaasti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=186592