Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Elintarvike
Alue:Koskettimet
Aihe:KORG TR 76 Music Workstation
Aika:09.01.2010 22:09
Iteltäni löytyy kyseinen syna ja sitä on tullu reilun vuoden verran käytettyä. Oon kyllä kaikin puolin ollu tyytyväinen ja koskettimet on ainakin omille sormille oikeen sopivat. Kokemusta puolipainotetuista ei tosin juurikan ole, mutta ainakin painottamattomien sarjassa oikeen hyvät nappulat.
 
Omaa käyttöä ei tuo vähäinen efektien määräkään ole haitannut. Layereita saa kahdeksan päällekkäin ja pienellä säädöllä olen saanut mieleiset soundit aina aikaiseksi. Välillä kyllä katsonut himoiten Korg M50:aa, josta sitten löytyisi enemmän efektejä yms. Viisaammat voivat siitä varmaan kertoa lisää.
 
Classic Tritoniin en osaa verrata, kun en semmoista koskaan ole päässyt testaamaan. TR:n pieni näyttö ainakin riittää hyvin kunhan käyttöliittymään tottuu ja tarvittavat sounditkin saa kaivettua nopeasti esille muistakin Korgeista tutun 10's holdin avulla. Classicista löytyy tietenkin tuo ribbon controlleri, jolle joku saattaa keksiä käyttöä.
 
Jos jotain parannettavaa pitäisi keksiä niin soundista toiseen vaihtamisessa tulee pieni viive. Käytännössä huomaan silloin jos pitäisi nopeasti soittaa seuraava nuotti eri äänellä. Viive ei ole mikään iso, mutta sen huomaa ainakin yksin soittaessa.
 
Kokonaisuutena voisin sanoa, että on ollu erinomainen hankinta eikä ole tarvinnut kertaakaan katua. Riippuu tietenkin käyttötarkoituksesta, ja kannattaa käydä testaamassa livenä jos vain mahdollista.
 
Ja kyllä, pääasiassa tulee heviä soitettua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=125524