Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:maxeli
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:"semi hollow" "les paul" VALMIS!
Aika:07.01.2010 01:03
Kiitokset kaikille kommenteista :)
 
"Terät vaan tylsyy haavan työstössä, kuins sulla kävi, huomasitkos?"
 
Pitää kyllä paikkansa! Vaikka onkin pehmoista ja helposti kolhiintuvaa puuta, niin työkalut tylsyy ihmeellisesti, kun jyrsin pohjaa ontoksi, niin savu vaan nousi jyrsimen terästä.
 
Toi kytkimen pleksi ei kyllä ole munkaan mielestä hieno, mutta jollain konstilla oli pakko saada tuo vlx kytkin kiinni... Sillä saa kätevät soudivaihtoehdot yhteen vipuun.
 
kytkis tossa:
 
http://i339.photobucket.com/albums/ … sevenstrings7eve/VLX%2091/BKP-1.jpg
 
Mutta vielä soundeista, nyt kun on hetki ehtiny tota rämpytellä, niin huomasin että ei se oikeen sovi vaan mun soittotyylin toi skitta. sg:tä tulee hakattua treeneissä niin pirusti ja se soi vaan sitä lujempaa mitä sitä lyö.
 
Tätä keppiä pitää jotenki soittaa varovaisemmin ja esim näppäily jutut kuulostaa todella komeilta, mut sitten kun alkaa mennä rokimmaksi touhu niin se on jotenki tukkonen tai soi liikaa jotenkin. Olis kiva kyllä päästä koittaan jollain vintageputkipelillä, että mitä se soundi silloin olis...
 
yllättävän heleä ja kirkas sointi on ilman vahvistustakin ja jos vaihtais luu satulan, niin kirkastuis varmaan entisestään. Earvanan matsku tuntuu kyllä tosi pehmoiselta viilailla.
 
nauhan päitä pitäs vielä viilailla ja yksi nauha vähän särähtää ylempää soitellessa...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=186391