Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Livia
Alue:Työ musiikkialalla
Aihe:Äänitys/tuotanto - koulutusmahdollisuudet Suomessa.
Aika:05.01.2010 00:47
Taidan olla nyt ihan hölmönä ajankohtana täällä kun ei ole laisinkaan sesonkiaika, mutta tahtoisin tiedustella juttuja, jos joku viisas vaikka tietäisi. En oiken ymmärrä näitä toisen ja kolmannen asteen hommia. Siispä:
 
Onko Helsingissä paikkoja, joihin voi mennä suoraan lukiosta ilman mitään sen kummempaa tietämystä? Kiinnostaisi äänitys, säveltäminen, tuotanto, laulu ja soitto - popjazz ja muu "kaupallinen musiikki" olisi varmaan oikeaa suuntautumista.
 
Minulle on musiikkisoftasta tuttu vain se Garageband ja aika hatara käsitys on Cubase-ohjelmasta. Olen suorittanut 3/3-tutkinnon klassisesta pianosta ja teoriasta, tekeekö sillä oikeastaan mitään?
 
Opiskelen tällä hetkellä Tölö Gymnasiumin musiikkilinjalla, ja siinähän on se erikoisuus että lukion linjalle oli pääsykokeet; piti pari teoriatehtävää saada läpi, tunnistaa nuoteista mikä laulu on kyseessä yms. Lisäksi piti kahdeksassa minuutissa esitellä raadille laulu- ja soittotaitoaan.
Vapaa-ajallani teen Garagebandilla omaa musiikkia, harmitonta poppia enimmäkseen. En oikeastaan tiedä rahtustakaan miksauksesta ta masteroinnista, mittani on mikä kuulostaa hyvältä omaan korvaan.
 
Osaako kukaan siis suositella minulle sopivaa paikkaa? Tarvitsenko jotain lisätutkintoja kuin nuo mitä on? Pystynkö käyttämään aikaisempaa pääsykoekokemusta hyväkseni? Tuntuu etten osaa oikein mitään!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=53&t=87100