Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:2541
Alue:Kilpailut
Aihe:Bassolinjaskaba 37 äänestys
Aika:28.12.2009 17:05
omarklah:
Paavo Maijas -kuviota alun ja lopun rymistelyyn, toimii. Kolmos-osan linja hyvä, mutta hieman pohja putoaa kun soitetaan noin korkealta. Ei muuta huomautettavaa, selkeä soundi ja hyvää soittoa.
 
J.Hollström:
Precisionia kahteen kanavaan. Soitto on tuhtia, mutta ainakin alussa (ja lopussa) särökanava hieman syö tiukkuutta lätinällään ja rähinällään. Mut hyvä tääkin.
 
Esa H:
Alku jättää aika sekavan vaikutelman. Kakkososa jo paljon parempaa, tykkäsin varsinkin tauoista. Kolmosessa taas jotain turhaa ääntä ja lopulle sama tuomio kuin alulle.
 
hollstro:
Precisioniin on taidettu vaihtaa täälläkin ja helvetin hyvin toimii alussa toi yhden nuotin linja. Sabrehan tää on kuitenkin ja tiukka soitto sai kuulostamaan, että bassossakin oli autowahia. Oikein hieno.
 
poppamies:
Hyvä kuvio alussa, erottuu kivasti ton massan seasta. Kakkos-osa onkin sitten ihan ojassa, kolmosessa vähän noustaan. Voimasoinnuista kovasti tykkään itsekin, mutta tässä ne vaan olivat tiellä. Alun idea oli jo unohtunut lopussa, sääli. Soundi oli aika hyvä.
 
arilö:
Rohkeasti släppäillään ja mikä ettei, toimii kyllä. Kakkososassa hyvää ajoa ja kolmosessa lähdettiin Squirelemaan "Release, Release" -kuviolla. Lopussa ollaan jo sooloamassa, mutta ei haittaa.
 
jaakonam: Vähän hakua tuntuu olevan alussa. Kakkososan idea hyvä, mutta nuotit ei aina löydä ihan paikkaansa. Kolmosessa sama.
 
Pisteet, 6 yhteensä:
arilö 2
hollströ 2
Juki 1
omarklah 1
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=185907