Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tcitc
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Varoitus mahdollisesta huijarista torilla!
Aika:23.12.2009 23:06
Jorkka68: Muusikoiden.net torilla Telefunken ECC83 putkia kauppaava henkilö jättää kertomatta oleellista tietoa putkista ja niiden alkuperästä.
 
Myynnissä olevat putket ovat KÄYTETTYJÄ ja niiden hinta on 90 euroa kappaleelta. Myyjä ei osaa kertoa missä ja minkälaisessa käytössä putket ovat aiemmin olleet.
 
Käytettyjen ja toimiviksi testattujen Telefunken ECC83 todellinen markkinahinta on yleisesti alle 30 euroa kappale tai jopa parilta. Suuremmissa erissä ostettuna kappalehinta on vielä pienempi. Millään tavalla harvinaisia, saati loppumassa maailmasta ne eivät todellakaan ole kuten myyjä ilmoituksessaan antaa ymmärtää. Näitä putkia on helppo hankkia ja niitä on runsaasti tarjolla. Useimmiten ne ovat käytöstä poistettuja militaariputkia.
 
Uuden ja käyttämättömän NIB (New In Box)/NOS (New Old Stock) Telefunken ECC83 putken markkinahinta on 60..100 euroa kappale. Torilla myydään siis käytettyjä putkia uusien hinnalla!
 
Onneksi varoituskellot alkoivat soida ennen kuin tein kaupat. Myyjän viestinnän sävy muuttui ylimieliseksi, jopa aggressiiviseksi alettuani epäillä onko hänellä puhtaita jauhoja pussissaan.
 
Myyjän kertoman mukaan jo yli 50 kappaletta niitä on myyty ja kauppoja tulee jatkossakin.

 
Jucciz? :D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=185963