Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Dr. Muff
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:50-70 luvun kitarat
Aika:20.12.2009 20:38   (muokattu 20.12.2009 20:39)
jussi1976: Itse asiassa toi tieto oli siinä Gibsonin kirjassa, jota luin. Nimittäin ne Gibsonit, jotka silloin oli kansiltaan ja muutenkin puiltaan olisi nykyisten mittojen mukaan olisi ihan huippuja, silloin ne oli vakiotavaraa. Harmi kun en ottanut sitä kirjan tarkkaa nimeä ylös, mutta se löytyy kyllä jostain. Nythän joudutaan laatupuuta etsimään tosissaan, silloin ei tarvinnut. Nyt kaikki menee lähes suoraan Custom-osastolle, jos todella hyvää löytyy. Ja täähän kyllä näkyy.
 
Greco-Zemaitishan on paljon - siis paljon - halvempi kuin alkuperäinen. Jos alkup. Zemaitiksen haluaa, niin siinäpä kohde.

 
Kaivappa kirjan tiedot esille. Vaikuttaa erittäin hauskalta pläjäykseltä! Ne ketkä vähän tietävät noista saisivat varmasti kyseisestä opuksesta monet hyvät naurut.
 
Sanoisin että parilla tonnilla pääset käsiksi 70l stratoon, mitä vanhempi sen kalliimpi. Alkuperäisyys, kunto ja esim väri vaikuttaa paljonko joudut maksamaan. Jos olet ihan kujalla niin kannatta luottaa vaikka Kitarapajaan ja maksaa sit vähän extraa ammattilaisten avusta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=185856