Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hevikukko
Alue:Kilpailut
Aihe:Raskaan musiikin sooloskaba 10 - Äänestys
Aika:15.12.2009 21:08   (muokattu 15.12.2009 21:12)
tono: Soolossasi on mukavia nuotteja vaikka kuinka paljon ja ne istuvat hyvin pohjaan. Alussa Rock meininkii, sitten mukavat nuottivalinnat ja wahwah kohdassa oli pikkauksen makua. Ilman pikku pehmennyksiä, kuulostaa kolkolta. Olisi puolet parempi veto, pikku vibratolla siellä täällä. =) (1 Piste)
 
Juzpe: Alussa oli kiva tittidii kohta, täpitäpi ja muutenkin kivan mollinen soolo. Bendaukset eivät olleet kohdillaan monessa kohtaa. Painatko kieliä liikaa? Hyvä soitto ja sävellys kaikinpuolin, pikkuisen vaan rentoutta mukaan niin "avot!".
 
Gipkor: Soundi on pehmee, efektiä mukana nice. Bendauksissa myös hiukan epäselvyyttä. Oliko G kielesi allapäin? Jos sitä ei oteta mukaan, niin hyvä soolo on.

Vladi: Härskit nuotit ennen täppäilyjä. Pikkauskohta oli nice!, lopussa muutama ohi män veto :D Ei haittaa sillä kovaa menoa oli selvästi. Soundi oli mielenkiintoinen....(1 Piste)
 
johnny-boy: Aalataurmainen soundi, oletteko naapureita? :F Kampikikkoja ja mukava arpeggionousu + muuta kivaa. Soolossa oli voimaa ja pikkuisen haukkujakin wufwuf. (1 Piste)
 
Tonski: Alku oli kuin " Ja me kuljetaan, päivän kirkkauteen....villejä Lupiineja" J.Karjalainen kauniissa muodossa. Sollossasi oli paljon teknikaalisia juttuja mutta kokonaisuus vaihtui, kuin sukat duunin jälkeen ;) Erittäin luovaa taas kerran ja loppu pudotus oli hiano. (1 Piste)
 
viny: Nätti alku nuottovalinnoissa. Tatsi on peacefull, I like it. Lopussa jäi neula paikalleen, levysoittimesi täytyy korjata tai ainakin huoltaa. :D (1 Piste)
 
JamesHetfield: Mitä tapahtuu kohdassa 0.07 - 0.09? xD jänskä. 0.20 ja 0.30 kohdista eteenpäin väriä ja hallintaa löytyy mukavasti. Tilua! Paras kohta on 0.37 - 0.39 sekunnin bendaus pehemennys. (1 Piste)
 
sedative: Alussa on sika-nuha, ihan tukkoinen nenä-ääni. Keskellä tulee kirkkaampi todella hieno bendinki-tilu-legato mikälie.... Hyvä soolo monin paikoin, varsinkin loppu puolella.
 
Ekespylly: Vauhdikas aloitus, vibratoa lisää ja homma on bueno. Koko ajan kaipaa sitä pehmeyttä lisää. Tatsi on aikalailla kohdillaan.
 
MaQ: Viaton ja pehmeen kaunis soundi. Alussa sooloa, mahtavia juttuja siellä täällä. Muutama lipsahdus, loistavia ideoita. Keep on rocking! (1 Piste)
 
Uhosakke: Hyvät sävelet alussa ja rohkeutta vaan mukaan. Tuplasoittoa joka on jees. Tuplanuotteja samalle aallolle vaan lisää "jotta kohtaa toisensa suoraan", niin hieno Chorus efekti on valmis. Hyvät ajatukset löytyy.
 
Snapo: Halusit ilmeisemmin vetää pätkittäisiä lickkejä? Olisit yhdistänyt vaan rohkeesti nuotti pimennot yhteen, olisit saanut kulkevia juoksutuksia nippuun. Ääni hiukkasen piilossa, mutta kiva luritus. Rakenne toimii.
 
Carlsberg: Tuttua kaljabergin pehmeyttä. Piilohuiluja ja muuta kiemuraa jossa ideat ei lopu helposti. Nopeita juoksutuksia ja hyvää henkeä mukana. (1 Piste)
 

 
Surullisena painan Enteriä, sillä olisi pitänyt antaa piste monelle. Kaikille osallistujille isot kehut ja pisteettä jääneille MAHTAVAT KEHUT!!!!! Ens kerralla sitten, asiat on taas toisin. Hienoa soittoa kaikilta. =)
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=185601