Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kimurantti1
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:1Spot kapasiteetti
Aika:15.12.2009 15:57   (muokattu 15.12.2009 17:07)
Mä käytin ennen kanssa 1-Spotia, annoin virtaa muistaakseni seitsemälle purkille. Muutamilla keikkapaikoilla (siis kymmenistä paikoista) oli häiritsevää hurinaa. Ostin Voodoo Labin Pedal Powerin ja hurinat loppuivat siihen, mutta toki kyse on monta kertaa kalliimmasta laitteesta. 1-Spotissa on musta rahalle tosi hyvin vastinetta, varsinkin jos käyttää pedaaleja vaan vahvistimen edessä niin ei se juurikaan hurinaa tuottanut. Ensimmäiseksi virtalähteeksi suosittelen ehdottomasti, on se mulla vieläkin tallella jos joskus sattuu tarvimaan. Jos 1-Spot noin muuten tuottaa halutun lopputuloksen (ei hurinoita jne), niin samakos se on, että antaako se virtaa kymmenelle vai kahdelletoista pedaalille? Se on tosi jytky virtalähde ja kuitenkin niin halpa, että niitä voi ostaa vaikka kaksi jos ei yhdessä muka virta riitä. Tosin jos pedaaleja on niin paljon ettei yhden 1-Spotin virta riitä, niin silloin astetta laadukkaampi virtalähde voisi olla harkitsemisen arvoinen.
 
Vaikka mä 1-Spotia suosittelenkin, niin tässä kuitenkin vähän kriittistä tekstiä, joka kantsii lukea: http://www.stinkfoot.se/andreas/diy/articles/trans.htm
 
Mm. tuon ongelman delayn kanssa joka tuolla mainitaan, olen itsekin ihan käytännössä todennut. Ei monien mielestä ehkä häiritse, mutta onpahan olemassa silti. Plus että on kuulemma joitain laitteita, jotka eivät tykkää tuolla teknologialla toteutetuista virtalähteistä. Itselle ei ole tullut vastaan, mutta kantsii tarkistaa laitteiden manuaalit silti. Kuten nimim. Sammo mainitsi, tiemmä ainakin Axess Electronicsin tuotteet on tällaisia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=185671