Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tiinaselmu
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Provinssirock 2010
Aika:15.12.2009 14:56
Provinssirock järjestetään ensi kesänä 18.-20.6.2010.

Saksalainen industrial metal -yhtye Rammstein saapuu tulevana suvena käskyttämään legendaarisen Seinäjoen Provinssirockin yleisöä. Kohuttu kuusikko on koko rock-kansanjuhlan pääesiintyjä ja heittää keikan sunnuntai-iltana 20.6.2010. Itäsaksalaisjoukkue on vieraillut maassamme aiemmin neljästi, mm. Provinssirockissa vuonna 2002. Bändi tekee vielä kertaalleen paluun Suomeen ennen tulevaa Provinssin show'ta kavuten helmikuussa Helsingin Hartwall Areenan lavalle. Kokoonpanon areenakeikka myytiin loppuun kuudessa minuutissa. Suomessa yhtyettä odottaa jäähallin jälkeen yhä isompi areena, kun se nousee festivaalilavalle Provinssissa.
Mahtipontinen Rammstein-show tulee olemaan täynnä väkeviä kappaleita lieskoilla ja ilotulitteilla maustettuna. Bändi on panostanut näyttävään visuaaliseen antiin, mikä antaa kylläisen olon metallinälkäisille juhlijoille.
 
Kolmen päivän ja sunnuntain päivälipput ovat myynnissä! Myynnissä on rajoitettu erä lippuja, joita myydään jouluun asti tai niin kauan kun erää riittää!
 
3 pvä: 105 €
su: 65€
 
Siinä loistava joululahja musiikin ystävälle!
 
Liput myynnissä:
 
www.provinssirock.fi
Selmun toimisto
Lippupalvelu
Tiketti
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=185670