Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tonski
Alue:Kilpailut
Aihe:Raskaan musiikin sooloskaba 10 - Äänestys
Aika:14.12.2009 15:35
Sedative 2p - Tosi hyviä ideoita, teknillisesti pelaa, vähä oli suttunen soundi mut selvän sai kuitenkin, tuli mieleen auringonnousun todistaminen suurkaupungissa yksinään retkimiehenä ennen kuin kaupunki herää, ekat auringonsäteet paistaa naamaan, vapauden tunne. Älä kysy miks. :D
 
Snapo 2p - Yks kisan parhaita vetoja, päätin jo ennen kisan alkua et tää pääsee pisteille, ja loput kuunneltuani niin pääsikin. Ideoita riittää, tykkäsin etenkin minimalistisen hyvästä lopusta, bendi vaan h-nuottiin eikä mitään turhaa! Hyvä. Välillä oli pikkupätkiä missä ois voinut funtsia paremmin, mutta kelläpä ei.
 
johnny-boy 2p - Jahhas, siinäpä oli. :D Hyvä veto, ehkä muu ei häirinny yhtään kun pari kohtaa 16-osajuoksutuksista ja välillä töksähtelevän kuulonen soundi, mutta se toi just rokimman meiningin! Tekniikka pelaa helvetin hyvin, tää on rok.
 
JamesHetfield 1p - Hyviä juttuja oli, itelle ei noi tilut oikeen maistunu.
 
Carlsberg 1p - Välillä tuntu tilut vähän mitäänsanomattomilta siinä keskiosilla, pari hyvää ideaa oli ja äänitys ihan ok. Pikkaus sujuu mutta ehkä semmoset melodisemmat arpeggiojutut ois toiminu mulle enemmän, pisteen veto.
 
Nonnis, sedative loi ehkä tähän kisaan mulle parhaimmat fiilikset, ja loputkin pisteille päässeet oli hyviä! Muitakin pistevetoja ois ollu, mut näin tällä kertaa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=185601