Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:apenaattori
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 106 äänestys
Aika:13.12.2009 14:41   (muokattu 13.12.2009 14:41)
Ajattelin palautella kommentointilinjaa henkiin. Pieni varoituksen sana, kuuntelin vetoja kriittisellä korvalla ja koitin antaa rakentavaa palautetta sekä ilmaista rehellisen mielipiteeni. En viitsi muokkailla kommetteja "kilttiin" muotoon, silloin niistä ei mielestäni ole yhtään mitään iloa.
 

 
liljam: Epävarma ote, häiriöääniä tulee, taimi seilaa ja bendit menevät vähän sinnepäin. Tähän auttaa ainoastaan runsas soittaminen ja huomion kiinnitäminen edellämainittuihin asioihin.
 
latuska90: Slaidia on vaikea soittaa hyvän kuuloisesti, ja tässä mentiinkin aika tavalla sinnepäin. Yrityksestä pointsit, slaidi vaatii tarkan korvan ja hemmetin hyvän ja herkän tatsin onnistuakseen, eli treenia alle vaan (itsekin pitäisi aloittaa Trucks -kuuri jossain vaiheessa).
 
Juzpe: Fraseeraus on vähän tahmeaa, jokainen nuotti painottuu erikseen vähän tyhmästi ja soolo on aika tasapaksu. Lisää soljuvuuttaa ja tarkuutta soittoon.
 
MoreK: Slaidissa aika reippaasti häiriöääniä. Saundi on mukavan napsuva, mutta lickit eivät oikein osu maaliin ja soitto on jotenkin tunnustelevaa, "sopisikohan tää tähän". Taimi hukassa välillä.
 
tahtah: Asiallinen saundi, bendit ja vibrat aika kireitä ja hermostuneita. Taimi pysyy melko hyvin, mutta vibra on kyllä melko häiritsevä. Rauhallisuutta ja sellaista BB-King -tyylistä "sweetnessiä" lisää niin paketti keinuisi paremmin sisään.
 
BigPapa: Aika BerusBapaa. Kaipaisin lisää dynamiikka, nyt kaikki tuuttautuu aikalailla samalla voluumilla ja tatsilla mikä tuo aika tasapaksun vaikutelman.
 
gary field: Aika hapuilevaa soittoa, alkupuolella on haettu vähän erikoisempia sävyjä, mikä on hyvä. Reippaasti treeniä metronomin kanssa ja bendejen ja vibran väsymätöntä treenausta suosittelen.
 
Korggari: Tykkään saundista. Soitossa saisi olla enemmän vääntöä ja varmuutta, alkupuolisko on vähän sellaista epävarmaa hipelöintiä, "soittaisiko tän vai enkö". Loppupuolella alkaa sitten tulla selkeämpää perusbluessanastoa, tatsiin lisää jerkkua ja taimiin varmuutta.
 
blues guitar: Duurisävyt toimivat. Lickit tökkivät välillä, tuntuvat jäävän vähän puolitiehen, et vie niitä tiukasti loppuun asti. Sävelet jäävän ikäänkuin ilmaan roikkumaan eivätkä muodosta yhtenäisiä kokonaisuuksia.
 
arkkikansleri: Asiallinen saundi, toimii parhaiten useamman äänen soidessa yhtäaikaa. Bendit tuntuvat jäävän vähän vajaiksi. Tämä olisi toiminut ehkä parhaiten jos kaasu olisi ollut pohjassa koko ajan ja kitara olisi saanut kyytiä oiekin kunnolla, saundi ja meininki oli vähän sellainen ettei lickien olisi tarvinnut olla välttämättä kovinkaan erikoisia. Tai siis jotenkin tästä välittyi sellainen että olisi ollut aika makeeta vaikka olisit runtannut vain kahta lickiä vuorotellen oikein kunnolla ja kovalla tatsilla.
 
S.R.V: Esikuvan hengessä mennään, vibralliset bendit ovat välillä vähän epäviresiä. Muuten ihan perusmukavaa texas-vinguttelua.
 
illu: Soolo on vähän hiljaisella. Ideat meinaavat vähän loppua, bendeihin ja vibraan voisi edelleen kiinnittää huomiota, kehitystä on tosin tapahtunut.
 
haukkis: Vähän hermostunut meininki, enkä oikein pidä lickien ajoituksesta. Jotenkin tätä sooloa vaivasi sellainen kiire ja hätäily, olisit voinut välillä jäädä rauhassa fraseeraamaan jonkin lickin oikein nätisti ja makeasti, sillain mehustellen.
 
TAR: Saundi on aika fuzz. Vähän epävireistä meininkiä, kosketus ei ole kovin pehmeä ja häiriöääniä tulee melkolailla. Bendi ja vibrat menevät vähän reisille, suosittelen perusfraseerauksen harjoittelua ja metronomia.
 
J:Hollström: Dynamiikka kohdallaan ja perusbluesit lähtee ihan nätisti. Jonkin erikoisemman ja huomiota sekä mielenkiintoa herättävämmän pläjäyksen olisi voinut vetäistä johonkin väliin.
 
Kuha: Saundi on mukavan nuhainen ja soitto toimii, mutta Kuha liikkuu nyt kyllä niin turvallisilla vesillä että. Soolokabapuolella lähti aika vinhoja jazz- ja rock- tyylin juoksutuksia ja lickejä, ja musta sitä osastoa voisi sotkea näihin rootsjuttuihin myös. Nyt meininki jäi vähän tylsähköksi perusbluesiksi, tosin näin hienoa tatsia on tietenkin aina ilo kuunnella. Lisää jazz/rock/fuusio/whatever -spedeilyä mukaan mun mielestä, kun sitä sulta kuitenkin niin hyvin irtoaa.
 
Bluesmies: Perusblueslickit löytyy, kaiku on jotenkin jännä. Taimiin ja bendeihin varmuutta ja tarkkuutta lisää sekä sanavarastoon vähän laajuutta.
 
krk: Nättiä duurivoittoista pudottelua alkupuolella. Vähän jonkun jännemmän lickin olisi voinut heittää mukaan, nyt olii aika minimalistista ja liian turvallista meininkiä. Paikoin todella "sweet".
 
2p Kuha
2p J.Hollström
2p krk
1p S.R.V
1p Bluesmies
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=185543