Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:poro80
Alue:Livetoiminta
Aihe:Rumpujen ovarien tarpeellisuus?
Aika:12.12.2009 13:37
Jos on ollut miksaaja ja paikka on ollut muu kuin se "pizzerian nurkkaus" ollaan käytetty overeita. Kanavia ei ole kuitenkaan avattu kuin hiukan ja ajettu yläpää voittoista tavaraa ulos. On kuulemma tuonut soundiin ilmavuutta. Mikkeinä ollut kaikenlaisia pikkukalvokonkkia.
 
Pienemmällä stagella ja lavalta itse miksattuna ollaan laitettu bassariin mikki + 1-2kpl 57:ja överiksi ja jätetty lähimikitys tomeista ja snaresta pois. Joskus on lisätty snareen mikki poimimaan mattosoundia.
Samanlaisella setupilla ollaan vedetty treeniksellä myös live-nauhoitukset. 2x57 ja D6 bassarissa. perus pienikalvokonkan korvaaminen 57:lla on ollut meille se sopivin juttu. Pizzeria paikat on perussoundiltaan muutenkin niin kylmiä ja kovia, ettei dynaamisen mikin tuomasta pienestä tummuudesta ja tunkkaisuudesta ole muuta kuin hyötyä. Roudaaminen on helpottunut myös osiltaan, kun gateja ja kompuroita ei tarvi olla räkissä kuin muutama kanava.
Kaikki tietysti liittyy kaikkeen ja overeiden käyttö on pitkälti kiinni myös rumpalin kädestä, kapulasta ja siitä mihin se sitä kapulaa hakkaa.
Seuraavaksi pitäisi keikalla testata peltiständeihin kiinni tulevat överit...eli alapuoli mikitystä haetaan tilan säästämiseksi ja roudaamisen helpottamiseksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=185319