Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:markkuliini
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Mikä selittää DW5002 / 5002AD3:n hintaeron?
Aika:11.12.2009 00:03   (muokattu 11.12.2009 00:09)
Epäkesko eli accelerator malli nopeuttaa nuijan liikettä polkaisun loppupäässä. Samalla jalan liikkeellä nuija siis liikkuu tietyssä ajassa pidemmän matkan, kuin vastaavalla liikkeellä siinä turbo tms. keskitetyssä mallissa. Nopeus lisääntyy lyöntivoiman kustannuksella siis.
Nuijan palautumisessa asia on aivan sama käänteisesti eli acceleratorissa nuija tulee nopeammin ja kauemmas kalvosta samalla jalan nostolla kuin turbossa. Eli voi hyvinkin olla että sulla se kontrolloitu fiilis tuli tuosta ominaisuudesta.
 
Just viimeviikolla yhden oppilaan kanssa etsittiin säätöjä sen Dw 9000:een, ja kokeiltiin sen pedaalin portaatonta kesko/epäkesko-säätöä. En muistanutkaan miten selvä ero niissä ääriasennoissa oli. En ole koskenut omien samojen pedaalien säätöihin 1,5 vuoteen, mitään kun ei ole tarvinnut edes kiristää vaikka ovat jatkuvassa käytössä. Mulla on lähes keskitetty se säätö, ja kun kokeilin toista ääripäätä eli epäkeskoa, niin pedaali tuntui nopeammalta, mutta vähän tuli sellainen mopo karkaa alta-fiilis, enkä saanut voimaa iskuun niin paljoa.
 
Paha sanoa kannattaako sun ostaa toista mallia jos olet sen toisen hyväksi havainnut. Ilman testausmahdollisuutta, sanoisin että satsaa vähän enemmän ja ota just se mikä jalalle sopi. Ensifiilis on usein se oikea. Mulla kävi Dw 9000 kanssa just silleen, että testasin ja se oli menoa heti. Molempiin setteihin piti pedaali vaihtaa niihin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=185501