Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pekurides
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Buddan kaapit?
Aika:10.12.2009 22:54   (muokattu 10.12.2009 22:59)
Mr. Speed: En usko että avoin kaappi olisi hyvä juttu tässä vaiheessa, jos pitää saada vähän sitä chungaakin kaapista ulos. Avoimella helposti isomman mutta löysemmän alakerran takia juurikin alakerta voi mennä tukkoon.
 
Itse lähtisin ratkasee tota ongelmaa jollain edestä ladatulla suljetulla kaapilla. Esimerkiksi Diezelin Frontloadi tai VHT FatBottom tjsp. Alakerta pysyy mukavan tiukkana ja selkeänä, ja esim. VHT FB on kyllä tähän mennessä monipuolisin kaappi mitä oon testannu.

 
duota,duota... samanlaisessa uskossa avoimien kappien suhteen olin minäkin ollut aikaisemmin mutta nyt on pakko myöntää että ei se ihan aina niinkään mene.
 
tuli hommattua VHT deliverance minkä aikaisempi omistaja oli duunannut 1/3 avoimeksi ja ensi töikseni suljin takaseinän kokonaan ja jotain tuntui saundista häviävän ja seuraavilla reeneillä otin taas avoimeksi ja mielestäni saundi itseasiassa "suureni" ja tuli mukavasti avoimeksi ja pehmeämäksi.
 
Suljettuna se oli hiukan kireän ja oloinen sekä joku häiritsevä middle- taajuus pisti korvaan.
 
1/3 avoimena turha kireys katosi ja ärsyttävä piiki katosi, itseasiassa botne ei juurikaan kadonnut.... ehkä jollain ohkaisella tai löysällä nupilla voipi olla jotain sanomista....?
voipi tietennin asiaan vaikutta että vetelen ENGLE570&VHT2150 setillä mistä ei tarvitaessa botnea puutu että en kumminkaan isompaa häviötä huomannut.
 
Ohessa pieni livetaltionti ZoomH2:lla reeneistä kyseisellä kaapilla+alapuolella Krankin pönttö,mutta tämä VHT puskee enemmän tallentimen korkeudella.:
http://maihinnousu.net/s/?song_id=6232
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=185469