Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ReBeat
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ebay
Aika:09.12.2009 22:40
JAKRGUS: Hetkinen..kertokaas vähän lisäaa tosta kaappaushommasta ??!
 
Sieltä tuli vaan yllättäen ilmoitus jossa sanottiin, että näyttää siltä, että tiliäni on käyttänyt "unauthorized third party"... ja että tiliäni on käytetty postien lähettämiseen muille yhteisön jäsenille... myös tarjouksia myydä tavaroita eBayn ulkopuolella. Ja että näyttää kuitenkin siltä, ettei tilini kautta ole listattu yhtään kohdetta tai tehty tarjouksia kohteisiin. Lisäksi kerrottiin, että tilini sähköpostiosoitetta on saatettu mulkata, joten en ole sen takia välttämättä vastaanottanut tuonlaisesta toiminnasta mitään viestejä.
 
Sitten samassa viestissä kerrottiin, että eBay on ottanut samantien myös homman hallintaan ja ei ole huolta enää. Annettiin ohjeet kuinka pitää toimia tämän jälkeen.
 
Ööh..siis mitä ??
 
Joo osittain epäilin että eBay olis epäillyt tiliäni kaapatuksi ehkä sen takia, kun olin ihan liekeissä metsästänyt jotain tietokoneen osaa just tuolloin ja tajusin lähettäneeni Saksan eBayssä (johon en ole ensisijaisesti rekisteröitynyt) ihan muutaman minuutin sisällä aika monelle myyjälle samanlaisen kysymyksen... tyyliin että "pystyisitkö lähettämään tuota Suomeen jos laitan tilille rahat ja plaaplaa?!?! ". Mietin että katsoiko joku eBayn automaattisysteemi ehkä siinä tilanteessa, että jaahas mitä tuon jätkän tilin kautta oikein mellastetaan ja vihelsi pelin poikki varmuuden vuoksi.
 
Mutta jos siellä on tosiaan tehty tietämättäni jotain myyntitarjouksia eBayn ulkopuolelle, niin sitten asia on toinen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=161857