Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:anttipi
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Rolandin MDH-10U-tomipidikkeen tangon läpimitta?
Aika:09.12.2009 14:43   (muokattu 09.12.2009 14:49)
29: Saako kysellä, mikä lopulta ratkaisi valintasi? Miksi juuri Drum-Tec? Ja onko kyseessä pelkät padit?
 
Kysyn nyt myös heti kärkeen, onko sulla jotain kokemusta Drum-Tecin pädeistä? Tämä padsetti on kyseessä: http://www.drum-tec.de/drumtec-seri … olo-mesh-head-shell-set-p-1115.html
 
Vielä en ole siis lopullista tilausta laittanut, mutta noita olen nyt ajatellut. Olin jo kallistunut Diamond Drumsin ( http://www.diamondelectronicdrums.com/ ) padien kannalle, mutta Davella on 40-45 settiä jonossa, joten setin saaminen venyisi ainakin tammi-helmikuun vaihteeseen.
 
Näiden kahden välillä olen arponut seuraavien asioiden pohjalta:
 
DD:ltä olisi saanut jalallisen lattiatomin ja valittavissa on useita värivaihtoehtoja. Triggeröinti kuulemma toimii hyvin, ja työn laatu on moitteetonta. Vakiona padeissä on "vain" Drum-Tecin 1-kerroskalvot, 2-kerros upgrade-kalvot saa lisähintaan. Pk:t vajaan satasen. Miinuksena tuo jonotusaika.
 
Drum-Tecillä taas värivaihtoehtoina on vain musta (mikä käy kyllä mulle), mutta toisaalta edellä mainitsemani 2-kerroskalvot tulevat vakiona. Triggeröinnin olen ainakin yhdestä lähteestä kuullut olevan "tämän hetken kärkiluokkaa", soittotatsia ja työn laatua on kehuttu. Asiakaspalvelu ehkä hieman arveluttaa, mutta postikulut yli 500 euron tilauksille 0 euroa. Tällä hetkellä Diabolo-padsettiä 5 kpl varastossa eli hyvällä säkällä nopeampi toimitusaika kuin Diamond Drumsilla.
 
Summa summarum: harkitsemani DD:n pädit 2-kerroskalvoilla + pk on kutakuinkin täsmälleen saman hintaiset kuin Drum-Tecin Diabolot. Eli vaaka on kyllä ainakin minun nähdäkseni hyvin tasoissa, ja saattaa tästä vielä kukaties heilahtaa takaisin toiseenkin suuntaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=185441