Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jpjanhun
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Pientä putkikomboa kotisoitteluun
Aika:04.12.2009 02:14
moi,
 
Kerron noista parista halpiksesta joista tiedän. Eli valve jr ja blackheart little giant.
 
Valve jr on tunkkainen ja vähän suttusoundinen mutta tosi halpa. Itse ostin nupin 60 eurolla käytettynä. Mukana tulleilla putkilla soundi aika karsea. Mun mielestä putket kannattaa vaihtaa mahdollisimman kirkassoundisiin. Kannattaa myös soittaa pedaalin kanssa kun noissa ainakin osassa on huono tuloimpedanssisovitus. Pedaalina mun mielestä bad monkey on hyvä tämän kanssa. Valve jr:stä saa mun mielestä sellaista likaista rok-soundia josta tykkään. Tällaisena yhden asian koneena se on mun mielestä hyvä. Varmaan makukysymys tosin, tai sitten en vaan tajua mikä on hyvää. Mun mielestä tämä kyllä kannattaa ostaa kun hinta ei päätä huimaa.
 
Näyte valve jr:stä bad monkeyn kanssa tuossa:
http://maihinnousu.net/s/?song_id=5920
 
Blackheartin soundi on mun mielestä selvästi kirkkaampi ja läpikuultavampi kuin valve jr:n, minkä uskoisin kielivän ainakin laadukkaammista komponenteista. Tämä ei ole tunkkainen ja pedaalilla hyöstettynä tuosta saa mun mielestä irti kaikenlaista. Tosin esim. bad monkey:n särö ei kuulosta mun mielestä yhtä hyvältä blackheartin läpi kun sen särön "huonous" kuuluu niin hyvin läpi. Valve jr jotenkin suttuisuudellaan peittää tuota "huonoutta".
 
Jos vain yksi näistä kahdesta pitäisi ostaa niin ehdottomasti blackheart kun se mun mielestä taipuu vähän kaikkeen ainakin jotenkin. Sen sijaan tietyntyyliseen "likaiseen" soundiin Valve jr on mun mielestä jopa ehkä parempi. Mutta vain siihen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=185232