Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Konsta_87
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vahvistimen eksoottinen ongelma, jeesi kovasti tarpeen!
Aika:01.12.2009 21:58
Heti kärkeen täytyy tunnustaa, että tietämys kitaravahvareiden suhteen on heikohkoa joten elkee ampuko jos hiipii ''v**** mikä urpo'' fiilis puseroon.
 
Eli vanha sotaratsuni on vahvistimien keskiajalta (uraltonella veikkailivat 60-70- lukujen vaihdetta) joka on väsätty ilmeisesti keskuradioyksiköstä aikanaan jossakin eurooppalaisessa pajassa. Täysputkipeli ja klassisella EL34/ECC83 meiningillä toteutettu.
 
Taannoin kuitenkin tämä ilmeisen luotettava laitos alkoi savuttamaan kesken soittamisen. Ääni ei kadonnut mihinkään ja muutenkin homma tuntui pelittävän aivan normaalisti lukuunottamatta savumerkkejä. Virrat tietenkin heti pois ja annoin vahvarin ''tuulettua'' muutaman päivän ja kokeilin uudemman kerran. Taas sama homma: hetken soittamisen jälkeen alkoi savutus (ei siis mikään tulipalo, mutta haju on kyllä hyvin häiritsevä), mutta kaikki kuitenkin näytti toimivan. Tämän jälkeen olen yrittänyt tarkistella juotoksia, muuntajaa ja yleisesti ottaen yrittänyt varovaisesti puhdistaa sisuskaluja tuloksetta.
 
Eli olisiko kellään mitään ideaa, että mikähän mahtaa olla vialla? Jos siitä mitään apua on, niin voin laittaa kuvaa tms.
 
Kiitokset jo näin etukäteen kaikesta avusta!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=185186