Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jomppa74
Alue:Livetoiminta
Aihe:Liikkuvista valoista.
Aika:28.11.2009 16:00
Nyt viisaat valaiskaa minua. Tarkoitus olisi hommata pari liikkuvaa valoa keikkojen piristykseksi, entuudestaan on jo 8kpl led-kannuja, 8kpl halogen-kannuja, pari blinderiä, sekä savukone ja ohjaimena Behringer LC2412 eurolight.
 
Ensinnäkin, tyhmä kysymys, mikä ero on moving head ja moving head pesurilla? kumpi viisaampaa hommata?
 
Toiseksi, millaisen ohjaimen liikkuvat valot vaativat, sillä tuskin Behkun pöydällä pystyn noita valoja liikuttamaan. Vai olisiko viisainta hommata PC:lle "rauta" ja sen avulla alkaa hoitamaan koko valopakettia.
Ja mikäli tuo PC-ohjaus toteutuu, onko tuon Behkun pöydän liittäminen viisasta samaan systeemiin "järkevää". Olettaisin että perus säätöjen tekeminen olisi helpompaa pöydästä, kuin alkaa kannettavasta niitä säätelemään?
 
Kolmanneksi, kumpaa tekniikkaa suosittelette liikkuvissa led, vai halogen?
Käsittääkseni led-tekniikan valoteho on yhtä tehokasta halogen lamppujen kanssa, vaikka W-määrät ovat huomattavasti pienemmät.
 
Ja lopuksi ehdottakaa jotain hyviä liikkuvia jotka toimivat hyvin keikka olosuhteissa ja niillä pitäisi pystyä vetaisemaan myös vuosittain yksi pihafestari tapahtuma, eli miten paljon vähintään tarvitsisi tehoa liikkuvasta löytyä?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=185066