Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sami_T
Alue:Livetoiminta
Aihe:Gate taajuussäädöllä + kompura samassa vehkeessä
Aika:26.11.2009 02:07
stnprkl: http://www.drawmer.com/products/combined-dynamics/dsl424.php
 
Toi nyt ainakin

 
Juu ton löysin ihan itsekin. On liian kallis peli just tähän hommaan. Tossahan on siis 2 kanavaa DS404:aa ja 2 kanavaa DL441:aa. Suunnittelijalla on muuten käyny ihmeellinen aivopieru kun millään nappulalla tossa ei saa gatee ja kompuraa peräkkäin vaan menee piuhahommiksi. Tai näin ainakin olin manuaalista ymmärtävinäni.
 
Mutta jos ihan totta puhutaan niin ei toi 166:n geitti oo kauheen kummonen
 
Ei ole ei mutta riittäis just tähän juttuun.
 
kaikki oleelliset säädöt, mitä mä ainakin geitissä kaipaan, jotta se toimii mun haluamalla tavalla
 
Noin ihan mielenkiinnosta, kerropas tarkemmin. Mulla on just tota DS404:aa ja siinä on ne samat hanikat kuin 166XL:ssakin paitsi se taajuussäätö lisäksi. Niin mä en oo ainakaan keksiny mitään hantaakia minkä mä haluaisin siihen lisää. Jos miksaa luurikuuntelua niin portaaton range olis sellanen mille vois ehkä keksiä käyttöä. No siis tekeehän toi DS404 ihan luonnostaan asiat "hieman" eri tavalla kuin 166XL mutta jos ihan puhtaasti säätönappuloista puhutaan.
 
Niin ja sit mitä tohon hintaan tulee niin toi Drawmeri saattaa olla vielä tuota Klarkkiakin kalliimpi ainakin kun vertaa kanavien määriä :)
 
Piti oikein laskea niin oikeassa olet.
 
Ja oikeesti toi Klarkki ei oo pahan hintanen.
 
No ei kyllä. Vieläkin vähän ottaa päähän se että kerkesin ostaan läjän räkkikamaa just ennenkuin toi SQ1 julkaistiin. Ei sillä että olisin mitenkään tyytymätön hankintoihini mutta tossa Klarkissa on se hyvä puoli että kun se vaihtuu kompurasta gateksi napin painalluksella niin se kyllä olis helpottanu elämää moneen kertaan tässä matkan varrella.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=184958