Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Old Guitar
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Taylor guitars
Aika:23.11.2009 23:23   (muokattu 24.11.2009 00:11)
Topi Nambur: Wede osti DXL:stä 12-kielisen Taylor 855 -kitaran, jonka joutui kahden viikon kuluttua myymään, koska tarvitsi rahaa nylonkielisen kitaran ostoa varten. Myöhemmin kesällä Wede osti Furchin upean OOM34-SR-kitaran, mutta joutui luopumaan siitäkin melkein heti voidakseen ostaa pesukoneen. Tämä epäonnen noitaympyrä johtui loppujen lopuksi kerrostaloon muuttamisesta. Kerrostalossa sitä vaanivat herkkäkorvaiset mummot, jotka valittavat kitaransoitosta. Soittaa voi vain pesukoneen ollessa käynnissä. Äänekäs kuivausohjelma on ahkerassa käytössä, sillä se peittää tehokkaasti kitaran äänen.
 
Arvelen, että omakotitaloissa asuu onnellisia kitaroiden omistajia. Pihamökkiin voi remontoida äänieristetyn työhuoneen ja jopa äänitysstudion. Voi siellä pihan perällä myös kirjoittaa kaunokirjallisuutta tahi valmistaa grafiikkaa, erityisesti kuivaneulatöitä.

 
Elämänpolulla voi tulla kaikennäköisiä vastoinkäymisiä eteen, niin kuin wedellä. On tietenkin olemassa niin erinomaisia ihmisiä, jotka eivät virheitä tee, Heiltä sujuu kitarahankinnat nappiin, eivätkä he sorru weden kaltaisiin virheinvestointeihin. Heidän lyhyen elämänsä aikana he eivät ole juurikaan vastoinkäymisiä kokeneet, senpä vuoksi heidän ymmärryksensä elämästä ja vastoinkäymisistä on jäänyt kovin pinnalliselle tasolle.
 
Mistä muuten tiedät Topi, että Wede osti kitaran DLX:stä?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=179833