Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jra
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Epiphone laatu?
Aika:23.11.2009 02:23   (muokattu 23.11.2009 02:25)
outo jätkä: no mitens tämä sitten? http://www.thomann.de/fi/vintage_vs6_eb.htm onko mitä vikoja? kaulapainoisuutta tai mitään?
 
Onko sama kuin tämä? Jos on niin ei varmaan Thomannilta kannata tilata:
http://www.dv247.fi/invt/35388/
Mustaa ei ole varastossa, mutta punaista ja valkoista kyllä näyttää olevan.
 
Kaulapainoisuus on yleensä niin pienestä kiinni, jos sitä on, että laitat vaikka peukalonpään kokoisen lyijypainon potikkapoteroon (pehmustat ja teippaat sinne kiinni), niin auttaa melko varmasti.
 
Mulla ei juuri tuosta mallista ole kokemusta, mutta yksi Vintagen LP on juuri lainassa ja itsellä on Vintagen VE300 akustinen. Molemmat ovat vähintään kelpo kitaroita hintaansa nähden (LP n. 200e ja akustinen 150e). Molempiin piti satula viilata kuntoon (ei ollut sen huonommin tehty kuin merkkikitaroissakaan, LP:ssä tosin jonkin sortin muovia ja akkarissa ihan näitä keinoluita). Puut noissa on molemmissa aivan ok laatua ja nauhatyökin oli tehty röytämättä. Virityskoneet myös toimivat ilman klappia. Sähköt ovat LP:ssä ehkä hieman sinne päin ja mikit jotkut Wilkinsonin halvat perushumpparit.
 
Sitä en osaa sanoa onko linkittämäsi Epiphonen ja tuon Vintagen välillä mitään laatueroja, molemmat ovat speksien mukaan samanlaisia, ja varmaan on enemmän yksilöstä kiinni kumpi sattuu olemaan parempi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=184608