Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Goofyman
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Westend Guitars
Aika:20.11.2009 11:29
Korjailin juuri kirjoitusvirheitä. Joku oli huomannut niitä sivuiila. Itse löysin teksteistä kokonaista kymmenen yhden kirjaimen virhettä :-)
 
Osista sen verran, että on turha yrittää väkisin keksiä pyörää uudestaan. Kallista ja turhaa, sillä perusajatus on tehdä parasta mahdollista laatua halvempaan hintaan. Käyttämämme osat on helppo saada mistä tahansa Euroopasta tai Usa:sta, joten varaosapuoli on heti kunnossa.
 
Uusista malleista: suunnitelmissa on useampi malli, mutta tuotekehiitys on aina noin 1 vuosi eteenpäin, ennenkuin sen voi laittaa tuotantoon. Edellisetkään ei ole vielä kaupoissa.
 
Markkinoinnista: meillä on sarja kitaroita, joita lainataan äänitys/levytyskeikkoihin ilmaiseksi. Kitarat on suunniteltu tuottamaan hyvää soundia pienillä volyymitasoilla ja sen ne dynamiikkansa ansiosta myös tekevät. Kaikki kitarat säädetään meidän toimestamme ensin. Edellytyksenä lainaamiselle on se, että Westend-kitaroista on maininta äänitteen materiaalissa. Tämä on markkinointia, jonka toivomme kantavan hedelmää.
 
Blogista: Sosiaalinen media poikkeaa tässä suhteessa perinteisestä mainonnasta. Ne eivät ole mainoksia vaan kaikenlaista tajunnanvirtaa ja mielipiteenvaihtoa. Blogista on tullut paljon kiitosta ja siinä on hyvää se, ettei tarvitse lukea, jos ei halua. Tänään ilmestyy kuitenkin lisää juttua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=184736