Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Heroin
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Carry The Black Cross -
Aika:16.11.2009 12:52   (muokattu 16.11.2009 12:54)
SH1THEAD: Pidit tai inhosit, pyydän nöyrästi jättämään kommentin.
 
No kun kerran pyysit ja biisin kuuntelin (Purification, By my Side soi taustalla), niin kommentoidaan sitten.
 
Kuulostaa ihan siltä, että mitään oikeata ideaa musiikissa ei ole. On vaan kuunneltu niitä samoja väsyneitä metallibändejä, joilta lainattu lähes kaikki. Sitten näitä lainattuja elementtejä on lätkitty päällekkäin geneeristen biisirakenteiden tueksi.
 
Olisi kiva kuulla oikeasti noiden bändikisa,studio jne hehkutusten sijaan, että mikä tähän musiikkiin on inspiroinut? Nyt kuulostaa siltä, että touhuun on inspiroinut joku halu kuulua metallibändiin ja vähän pitää hauskaa kun soittaminen on hauskaa. Jos haluaa tehdä rankkaa musiikkia, niin elämässä on vähän rankempia asioita ottaa vaikutteiksi kuin Kouvolalainen opiskelija-arki ja leikkaa-liimaa metallibändit.
 
Jaa niin joo. Promokuvien ottamista miettisin kaksi kertaa jos bändin ulosanti niiden kohdalla on tuollainen. Syysilmassa rivissä seisoskelevat opiskelijat ei ole edes promomielessä mikään hyvä idea, ja vielä vähemmän tukee bändin visioo (mutta eihän sitä edes ole, hah).
 
Sori nyt negailusta, mutta kun mun mielestä koko paketti kusee ihan täysin. Ensi kerralla kun meette sorvaan biisejä, niin kannattaa miettiä, että onko ne omat tekeleet sellaisia, että niitä kuuntelisi joku mielummin kuin musiikillisia esikuvianne.
 
Loppukaneettina kuitenkin suosittelen kuuntelemaan mielummin levy-yhtiön setiä kuin esim. meikälästä. Ekstra käteinen ei ole ikinä pahiteeksi, ja omaperäisyydellä ei kovin usein rahoiksi lyödä.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=184580