Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:lainsuodatin
Alue:Audiovisuaalinen alue
Aihe:Järjestelmäkamerat
Aika:10.11.2009 18:55
Moro,
 
Otetaan riski ja aloitetaan pientä kamerakeskustelua tännekin. Tiedän, että netti on pullollaan keskustelupalstoja tästä aiheesta (ja niitä on tullut myös luettua), mutta kyllä täältäkin varmasti viisautta löytyy. Lukottakaa ja puukottakaa, jos ei kelpaa.
 
Allekirjoittanutta kiinnostais viedä valokuvaamistaan hieman pidemmälle, joten uusia hankintoja olisi siis varmaankin tehtävä. Lähinnä kiinnostaa se, että missä menee raja järkkärin ja perus pokkarin hankinnalla. Kannattaako esimerkiksi maksaa >400 euroa pokkarista, jossa on periaattessa samat ominaisuudet kuin järkkärissäkin, koko vain pienempi? Vai onko siis parempi panostaa rahansa halvimpiin järkkärikitteihin? Haussa olisi siis harrastelijakamera, joka olisi silti riittävän hyvä tempaamaan mukaan valokuvauksen saloihin. Sitten, kun intoa ja oppia tulee enemmän, niin kamoihin panostetaan enemmän.
 
Varsinkin "amatöörien", jotka ovat tämän saman asian kanssa tuskailleet, kokemuksia olisi mielenkiintoista kuulla. Ammattilaistenkin mielipiteitä kyllä arvostetaan.
 
Oma suodatin on ainakin pahasti kateissa kaikkien näiden kamerakeskustelujen lukemisen jälkeen. Mitä enemmän lukee ja yrittää ottaa asioihin selvyyttä, sitä enemmän menee sekaisin ja alkaa miettimään koko asian järkevyyttä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=57&t=184355