Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Epiphone by Gibson strato
Aika:10.11.2009 15:12
-Cale: No ei kyllä, ja toisaalta, jos omaan korvaan saundaa ok niin onko sillä loppupeleissä mitään väliäkään. Onko noissa trimmaamissasi ollut kielilukkoja? Mahtaakohan toimia tuollainen kombinaatio, varsinkaan tuon hintaluokan peleissä. Harvoin ainakin näkee.
 
Kyllä ainakin yhdessä oli, ja ei siit haittaakaan ollu. Ja olihan "emoyhtiön" kitaroissa myös joissain kielilukot ja TP-6 hienoviritys tailpiece. ;)
 
Joo, eihän tuota aivan varmuudella voi sanoa vaikka kuinka lukisi Usa -tekstiä lavassa. Kovin vaan tuntuivat olevan varmoja asiastaan ulkomaan foorumeilla.
 
Niin no, olihan noissa 70-luvun japsi-Epiphoneissakin laput, joissa oli että " Kalamazoo USA" ja sitten joku tarra jossain, missä luki että "Made In Japan" - sama oli muuten japsiFendereissä, jos ei katsonu sarjanumeroa, ja oli Made In Japan -tarra pois, niin jenkistähän se kävi.. sarjanumeron vähän raapi lavasta (relikoi).. :p
 
Onko sinulla kokemusta muista lapamallisista epistratoista, esim. tuo jackson/charvel tyyppinen terävä lapa? Itsekin omistin aikoinaan tuon banaani/lätkämaila -lapaisen, nyt tuntuu olevan liikkeellä tuota terävälapaista kohtuullisesti. Onkohan eroja eri lapamallien välillä juurikaan?
 
Kaipa niist joku "kultakorva" saattaa jotain eroa soundissa löytää.. Muistini mukaan kaikki noi mitä oon käpistellyt, on olleet niitä banaanilapa-mallisia..
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=165157