Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Zeeboo
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Akustiselle Vahvistin
Aika:07.11.2009 09:15   (muokattu 07.11.2009 09:19)
julmunen: Suora kysymys:
 
Laulan ja soitan akustista paljon. Saanko sekä laulun että akustisen kitaran laadukkaasti kotioloissa kuulumaan tällä http://www.musiikkiliike.fi/index.php?target=products&product_id=29846
 
Haluan laadukkaan soundin. Vai olisiko pienet aktiivikaapit mikserillä parempi ratkaisu?

 
Roudauksen kannalta tuollainen kombo on varmasti helpompi ratkaisu. Itse en ole laulumiehiä, joten sitä puolta en näissä ole testannut, mutta kitaraa olen kombojen läpi soittanut, ja ihan OK toimii.
 
Vaihtoehtoja näissä on vaikka kuinka, ihan miten kukkaro periksi antaa. Tuo Marsu on pienissä paikoissa ihan riittävä. Vihtoehtona kannattaa kokeilla myös Rolandin AC 30 ja AC 90. Tuolla 90:llä olen itse tehnyt pari naikkari/ teräskielistä keikaa ja kovasti tykästynyt sen soundiin.
 
Jos haluat laajemmalle yleisölle saada äänen kuuluviin, niin vähän enemmän euroja tiskiin ja joku pikku PA, mahdollisesti vielä joku erillinen etuaste kitaralle. Budjettiluokan ratkaisu voisi olla myös käytetty. Tuollainen sattui torilta silmään (mietin itse, että pitäiskö ostaa "varooks"):
 
http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=365953
Vähän pienemmät tehot kuin tuossa jota olet miettinyt (ei mitään merkitystä), mutta isommat kajarit (tällä on jo vähän merkitystä, luulisin).
 
Kannattaa tsekata, ja tietty vääntää kättä hinnasta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=184218