Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:LaXu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mallintavalle vahvistusratkaisua
Aika:06.11.2009 11:11
JK1: Eikös tuo Atomic FR ole pohjimmiltaan putkipäätteellinen PA, joka on suunnitelty kitaralle? En tiedä mahtaako se putkellisuus sieltä kuulua vai ei, mutta luulisi, että tuohon kävisi trankkukin.
 
Näin aika pitkälti. Putkipääte tuossa on enemmänkin varmaan sen takia, että Atomicilla oli jo sellainen kehitetty ennen tuota FR pömpeliä. Sinänsä en näkisi, että se olisi ehdottoman tärkeä, soundia värittämättömät kaiuttimet tuossa on se olennaisempi tekijä.
 
Lisäys: Tuossa, kun oli maininta PA:n kuulokkeiden suoltaman soundin erilaisuudesta, uskoisin kuitenkin, että PA olisi lähimpänä kuulokkeiden tuomaa soundia.
 
Ainakin ne luurit mitä mulla on ei ole mitenkään tasaisia soundiltaan. AKG K-400 on keskialueelta littanampi kuin langattomat Sennheiser RS-130:t, joissa taasen on joku ikävä middlepiikki jonka takia en tykkää käyttää niitä kuin musan kuunteluun, Axe-Fx:n kanssa soundi on jotenkin ärsyttävä. Kuulokkeilla säädetyt soundit kuulostavat niin kunnon kajareilla kuin Atomicin kautta huonommilta, kun taas kajareita kuuntelemalla säädetyt soundit toimivat pääasiassa nätisti Atomicilla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=184156