Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JamesHetfield
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Biisin opettelusta..
Aika:05.11.2009 17:29   (muokattu 05.11.2009 17:32)
hola gibson: Omia, valmiita biisejä kuulemma. Harmittaa vähän kun ei nyt mitään tolkkua saa tuollasesta. Vastaavanlaisia muutaman soinnun kiertoja oli muitakin, en nyt vaan tajua että mitä sillä haetaan.
 
Paikalle on ilmeisesti tulossa muitakin, hölmöä mennä vaan sekaan näyttämään että nämä soinnuthan voi soittaa monella eri tavalla, eri paikoista otelautaa ja arpeggioina jne. Luulen että se porukka haluaa vähän muuta kuulla...

 
varmaan tää henkilö anto noi sointukulut auttamaan sua niiden biisien plokkailussa? noin ainakin musta kuulostas tapahtuneen.
 
E: tai no, tietysti riippuu että onko riffipohjaista musaa vai antoiko ko. henkilö sulle nämä sointukierrot ja sitten sun pitäis periaatteessa kuunnella biisejä ja vaikka "sovittaa" omat osiosi niihin, ts. bändin jätkät näkee että millasta visioo sulla on niiden musan suhteen (ajatellen sitä että saisit paikan ja tulevaisuudessa tulisit sovittamaan omat soitto-osuutesi)... saatto olla vähän sekavaa pohdintaa mutta niin se aina välillä, just seissyt kyllästysaineen käryisessä tilassa pari tuntia...;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=184153