Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jaripat
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Puoliakustinen multakorvalle
Aika:05.11.2009 11:19
Ittellä on ollu tollasia; http://rulla.kuvaboxi.fi/mediaobjec … /01/24/8143010478547102946web_0.jpg
 
joten muutama sana "kokemuksella". Kuvan tain on vanha zekkiläinen ja sellaisen hankkiminen tähän threadin tarkoitukseen ei onnanne, joten se siitä. Toinen oikealta on juurikin Epiphone Emperor. Ei sinänsä hullumpi kitara, joskin alkup mikit vähän puhdittomat ja lähinnä kammen puuttumisen takia lähtikin sittemmin multa kiertoon. Epiphone Wildcattia paljon kehuvat ja voisi olla varteen otettava vaihtoehto?
 
Sitten tuo vihreä on juuri Ibanezin artcore. Sen hankintaan vaikutti aika paljon tuo kampi ja väri. Sen muuten sai helsingistä huomattavasti huokeammalla kuin tuumannilta. Kannattaa hintoja vertailla. Kitara itsessään tuntuu hyvin viimeistellyltä ja oikein mukavalta käteen. Senkin mikit tosin olivat vähän persoonattomat, joten mulla on nyt tossa TV-Jonesit (jotka maksoi suunnilleen saman kuin itse kitara).
 
Sitten toi Gretsch. Helvetin hyvä ja huokea hankinta. Ei tartte mikkejä vaihtaa. Kammen asemointi tosin vähän kusee. Seinällä sillä ei sinänsä ole väliä.
 
Mua henk koht joku Dean tai Warmoth ei paljon puhuttele. Oon tollasta deaniakin koklannu ja varmaan on warmothitkin hyviä luuttuja, mutta että seinälle...? Ehkä ei.
 
Oliko tästä nyssit apua vai haittaa? Mä harkitsisin Gretshiä tai Wildcattia. Tä?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=183945