Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Nosturi
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:AIRBOURNE (AUS) @ Nosturi, Helsinki 17.3.2010
Aika:04.11.2009 12:57
ke 17.3. ovet 19:00, 27_ (-S-/K18)
AIRBOURNE (AUS)
 
AUSTRALIALAISBÄNDI AIRBOURNE SUOMEEN MAALISKUUSSA
 
Viime vuoden Sauna Open Air -festarikeikallaan tuhatpäisen yleisön vakuuttanut Airbourne saapuu klubikeikoille Suomeen maaliskuussa. Yhdeksi tämän hetken kovimmista hard rock -bändeistä tituleerattu australialaisyhtye esiintyy Helsingin Nosturissa keskiviikkona 17. maaliskuuta ja heti seuraavana päivänä Tampereen Klubilla. Keikkojen liput tulevat myyntiin maanantaina 9. marraskuuta Tiketissä ja Lippupalvelussa.
 
Vahvasti AC/DC-vaikutteista energistä rockia soittavan Airbournen debyyttialbumi ,,,, Runnin Wild julkaistiin Suomessa viime vuonna. Äärimmäisen hyvät arviot kerännyt levy valittiin mm. Metal Hammerin Golden God Awardsissa vuoden parhaaksi debyyttialbumiksi. Bändin ärhäkät rock-biisit ovat saaneet paljon huomiota myös useissa eri videopeleissä.
 
Airbourne työstää parhaillaan toista albumiaan, jonka ilmestymisajankohdaksi on kaavailtu helmikuuta. Helmikuussa starttaa myös bändin laaja ,,No Guts, No Glory,, -Euroopan-kiertue, jonka annista osansa saavat myös helsinkiläis- ja tamperelaisyleisöt. Veljeskaksikko Joel ja Ryan OKeeffen luotsaama Airbourne on erinomaisen live-bändin maineessa ja päässyt lämmittelemään mm. Motörheadia, Mötley Crüeta ja Rolling Stonesia.
 
http://www.airbournerock.com/
http://www.myspace.com/airbourne
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=184102