Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JuSu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Line6 Flextone 3
Aika:29.10.2009 10:35
Varastan ketjun...
 
Mikäs on nykyään arvon kitarahihistien tuomio näille hedelmäpeleiksikin mainituille mallintimille? Itse olen aikanaan omistanut Flextone 1:n, ovatko kovastikin kehittyneet nämä?
 
Siksi kyselen, kun olen jo pitkään tuskaillut löytääkseni jonkun sopivan kompromissin kotikäyttöön ja satunnaiseen bänditoimintaan. Hankin tuossa jo Englin putkicombon jonka kaverina on pedaalilankku soundipaletin laajentamiseksi. Hankaluutena tässä se, että ko. vahvistin ei todellakaan aukea sitten pätkääkään kotivolumeilla, ja suurin osa käytöstä on juuri kotona soittelua. Lisäksi kotonamme asuu pieni, reilun vuoden ikäinen roudarin/kitarateknikon alku, joten esim. tuota pedalboardia en voi jättää lattialle soittojen välissä, vaan aina pitää irroitella piuhat ja keräillä lankku turvaan.
 
Tuumasinkin, että Flextone voisi olla tähän tilanteeseen hyvä ratkaisu. Kotona voisi soitella ilman mitään laatikoita kitaran ja vahvistimen välissä tai efektilenkissä, ja sitten tarvittaessa lisätä vain shortboardin ohjaukseen. Arvostan suuresti piuhaviidakon vähäisyyttä sekä helppoa roudattavuutta (eli turvaan keräämistä). Lisäksi shortboardin tuomat kätevät kontrollimahdollisuudet ovat plussaa verrattuna 'tavallisen' pedaalilaudan kanssa steppailuun.
 
Menipäs tämä nyt yksinpuheluksi... =) Mutta oisko Flextone vastaus ongelmaani?
 
Mainittakoon, että treenikämpällä majailee kyllä sitten ehtaa putkivoimaa, mutta tämä kotokampeosasto aiheuttaa päänvaivaa.
 
JuSu
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=183881