Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:lavaamo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:kannattava hankinta ??
Aika:27.10.2009 16:13
Mr. Speed: Ei ole hyvä nuppi + kaappi - yhdistelmä. Valve Kinkku on ollut melko huonossa valossa huonon kestävyytensä takia. Musta oikea ratkaisu tässä tilanteessa, niin monen muunkin tavoin on hankkia ylläripylläri, käytetty! :)
 
Elikkä M-netin torille vain selailemaan. Tonnin budjetti nuppi + kaappi yhdistelmään riittää kyllä melkoisen pitkälle. Sillä vaikkapa ENGL Screamer tai Thunder ja vaikka Marsun 1960 kaapin. Tai sitten Peavey 6505/5150 nuppi ja Framus 212 kaappi. Lisäksi tuolla hinnalla voi löytää esim. Mesan komboa ja vaikka mitä. Esim. Carvin V3 voi myös olla sulle passeli, ja sellanenkin ois kai torilla tarjolla.
 
Eli. Turhaa on musta ostaa halpiskiinalaista vahvaria kotiin uutena, koska on melko suuri riski, että se hajoaa. Musakamat noin muutenkin kannattaa ostaa käytettynä, koska valmistusviat ovat jo todettu tässä vaiheessa. Jos peli on toiminut vaikkapa puoli vuotta tai vuoden, niin siinä tuskin on kovin akuuttia valmistusvikaa. Lisäksi rahalleen saa paljon parempaa vastinetta, kun ei tarvitse kauppojen katteita maksella.
 
Eli tänne: http://muusikoiden.net/tori/haku.php

 
Tälle komppia, tuossa Carvin V3:ssa on sellaiset ekut ja säädöt että lähtee soundit AC/DC:ta turska metalliin ja kaikki siitä välistä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=183816