Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jag
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Koria Kitten Riot -levynjulkaisukiertue
Aika:27.10.2009 15:06   (muokattu 27.10.2009 15:16)

Maaliskuussa 2009 Suomen Musiikki julkaisi At the End of the World -kappaleen Toinen jalka haudasta -elokuvan soundtrack-levyllä. Biisi soi myös itse elokuvan loppukohtauksessa ja jonkun verran radiossa, mm. YleX:llä.

 
Viime kevällä oli jäänyt spotifyn shuffle toiminto päälle. Kuuntelin ranskalaissuomalaista The Do:ta jota spotifystä löytyy ainoastaan yllä mainitulta soundtrackilta. Seuraavaksi biisiksi spotify arpoi tuon nimenomaisen At the End of the Worldin. Olin myyty ja pikagoogletuksella päädyin artistin myspace sivulle. Tuolloin muistini mukaan ei vielä ollut kuunneltavaa materiaalia juurikaan tarjolla, mutta vaikutteet kohdasta löytyi useampi itselle tuttu nimi. Nimi jäi mieleen ja yllä mainittu biisi päätyi spotify soittolistalleni.
 
Nyt kuunneltavissa olevat myspace biisit kuulostavat todella hienolta. Aika Elliott Smith tyylistä kuiskailevaa laulua ja hienoja taustamausteita. Levy on ehdottomasti ostoslistallani ja jotain keikkaakin olisi tarkoitus päästä paikan päälle todistamaan.
 
e. niin havahduin vasta nyt tuohon, että tuttu musanet nikki löytyy artistin takaa. Onnea ja menestystä vaan täältä
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=183811